Sheer Driving Pleasure

New Menu Tablet

  • ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.

    ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.

    Καλό ταξίδι. Με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

  • ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΛΟΓΩ ΒΛΑΒΗΣ ΚΙΝΗΤΗΡΑ.

    Καλό ταξίδι. Με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

Η BMW σάς συνοδεύει όπου κι να πάτε, ανεξάρτητα από τον τρόπο με τον οποίο οργανώνετε τη ζωή σας. Αυτό αφήνει τα σημάδια του. Προστατέψτε την BMW σας με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW και επωφεληθείτε από τις εξαιρετικές επιδόσεις και τη μεγάλη διάρκεια χρήσης. Φροντίστε την BMW σας και εξασφαλίστε την ομαλή λειτουργία του κινητήρα με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα και BMW Service.

cq5dam.resized.img.1185.large.time1511968404162

ONLINE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΡΑΝΤΕΒΟΥ.

Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής BMW θα χαρεί να σας συμβουλεύσει για όλα τα προϊόντα και υπηρεσίες που σας βοηθούν να απολαμβάνετε κορυφαίες επιδόσεις με την BMW σας και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής της. Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στα ευχάριστα πράγματα της ζωής και χρησιμοποιήσετε την online υπηρεσία μας για να κλείσετε ένα ραντεβού με τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW στην περιοχή σας!

 

 Κλείσε τώρα ένα ραντεβού

ΓΝΗΣΙΑ ΛΙΠΑΝΤΙΚΑ ΚΙΝΗΤΗΡΑ BMW. ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ. ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Τα Λιπαντικά κινητήρων BMW TwinPower Turbo υποστηρίζουν τα χαρακτηριστικά των κινητήρων BMW και συμβάλλουν στην πλήρη ανάπτυξη της ισχύος, την υψηλή αποδοτικότητα και την προστασία του κινητήρα από φθορές και διάβρωση. Έτσι, ο κινητήρας διατηρείται καθαρός και αυξάνεται η διάρκεια ζωής του. Με τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW TwinPower Turbo έχετε πάντα το κεφάλι σας ήσυχο. Λιπαντικά κινητήρα 'Select' της κατηγορίας Silver, Λιπαντικά κινητήρα 'Premium Efficiency' της κατηγορίας Gold ή Λιπαντικά κινητήρα 'BMW M Performance' της κατηγορίας Red - ανακαλύψτε το ιδανικό Γνήσιο Λάδι Κινητήρα BMW για τον κινητήρα της δικής σας BMW και επωφεληθείτε από την υψηλή απόδοση.

  • BMW TwinPower Turbo Silver.

    BMW TwinPower Turbo Silver.

    BMW TwinPower Turbo Silver. Λιπαντικά κινητήρα για βιώσιμη οδηγική απόλαυση: Αυτά τα Λιπαντικά συμβάλλουν στις εξαιρετικές επιδόσεις του κινητήρα, διατηρούν καθαρά τα μέρη του κινητήρα και τον προστατεύει αποτελεσματικά.

  • BMW TwinPower Turbo Gold.

    BMW TwinPower Turbo Gold.

    BMW TwinPower Turbo Gold. Λιπαντικά κινητήρα για εξαιρετικές επιδόσεις: Τα Λιπαντικά κινητήρα της κατηγορίας 'Gold' δημιουργούν νέα πρότυπα, συμβάλλουν στις κορυφαίες επιδόσεις και προστατεύουν τον κινητήρα. Τα Λιπαντικά με την ετικέτα "FE" (= fuel economy) εξασφαλίζουν επιπλέον εξοικονόμηση καυσίμου στον κύκλο NEDC, σε σύγκριση με τα Λιπαντικά Κινητήρα BMW Longlife-01.

  • BMW TwinPower Turbo Red.

    BMW TwinPower Turbo Red.

    Ανεφοδιασμός αδρεναλίνης: Τα Λιπαντικά κινητήρα της κατηγορίας 'M TwinPower Turbo' είναι ειδικά προσαρμοσμένα για τις ιδιαίτερες απαιτήσεις των κινητήρων υψηλών επιδόσεων BMW M και παρέχουν εξαιρετική προστασία των εδράνων, ακόμα και υπό ακραίες συνθήκες.

 

5 ΟΦΕΛΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ ΛΙΠΑΝΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΤΗΡΑ BMW.

01 Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου, που οδηγεί σε μείωση εκπομπής ρύπων CO₂. (1)

02 Προστατεύει τον κινητήρα από την δημιουργία λάσπης και εξασφαλίζει την μακροζωία της λειτουργίας του.

03 Η πρωτοποριακή καθαριστική τους τεχνολογία κατακρατά τα σωματίδια βρωμιάς, η οποία μειώνει τις εναποθέσεις στον κινητήρα.

04 Δεν εξατμίζεται εύκολα, γεγονός που οδηγεί σε χαμηλή κατανάλωση λιπαντικού και σε λιγότερο συχνές συμπληρωματικές πληρώσεις. (3)

05 Εξασφαλίζει εξαιρετική απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία, ακόμη και σε θερμοκρασίες έως -40°C, γεγονός που επιτρέπει ευκολότερη «κρύα» εκκίνηση. (4)

cq5dam.resized.img.1680.large.time15119502420752323

(1) Αποδεδειγμένη εξοικονόμηση καυσίμου με τα Λιπαντικά BMW Longlife-01 FE (LL01 FE 0W-30), LL12FE 0W-30, LL17FE+ 0W-20, (i) στον κύκλο WLTP ( (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure – Παγκόσμια Εναρμονισμένη Διαδικασία Δοκιμών Ελαφρών Οχημάτων) σε σύγκριση με τα Λιπαντικά BMW Longlife-01 (δοκιμή σε αυτοκίνητο BMW).

(2) Με βάση τις βιομηχανικών προδιαγραφών δοκιμές σχηματισμού λάσπης.

(3) Με βάση τις βιομηχανικών προδιαγραφών δοκιμές NOACK.
(4) Ισχύει για όλες τις κατηγορίες 0W. Οι κατηγορίες 5W εξασφαλίζουν καλές επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες έως -35°C.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα