Sheer Driving Pleasure

New Menu Tablet

  • ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

    ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

    ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ Η BMW ΣΑΣ ΘΑ
    ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

  • ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

    ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ Η BMW ΣΑΣ ΘΑ
    ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ.

Αναζητάτε μόνο το καλύτερο για την BMW σας; Επιλέξτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW. Σχεδιασμένα, κατασκευασμένα και απολύτως προσαρμοσμένα στις ανάγκες της δικής σας BMW. Εγγυώνται την ασφάλεια, την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα της BMW σας, αυξάνοντας παράλληλα τη μεταπωλητική της αξία.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ

5 ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

bmw1

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ BMW ΣΑΣ.

Στην περίπτωση φθοράς ή ζημιάς ενός εξαρτήματος ή στην περίπτωση ελαττωματικού εξαρτήματος, η BMW σας προσφέρει τα κατάλληλο γνήσια ανταλλακτικά, από την έναρξη της παραγωγής του μοντέλου έως και δώδεκα χρόνια μετά την κατάργησή του. Αυτό εγγυάται την ασφάλεια και τη διατήρηση της αξίας της BMW σας.

  • Υψηλή απόδοση: Γνήσιες Μπαταρίες BMW.

    Υψηλή απόδοση: Γνήσιες Μπαταρίες BMW.

    Οι γνήσιες μπαταρίες BMW αποδίδουν αξιόπιστη ισχύ, ακόμα και σε ακραίες θερμοκρασίες και αντίξοες συν- θήκες. Η BMW σας θα κινεί χωρίς προβλήματα, ακόμα και τον χειμώνα παρέχοντας ενέργεια σε όλους τους ηλεκτρικούς καταναλωτές.

  • Άριστη επιβράδυνση: Δίσκοι Φρένων και Τακάκια BMW.

    Άριστη επιβράδυνση: Δίσκοι Φρένων και Τακάκια BMW.

    Οι Γνήσιοι Δίσκοι Φρένων και τα Τακάκια BMW έχουν προσαρμοστεί αποκλειστικά για την δική σας BMW και εγγυώνται μικρές αποστάσεις πέδησης και μεγαλύτερη ασφάλεια. Τα ανταλλακτικά αυτά διακρίνονται για την υψηλή τους αντοχή και την αποδοτικότητα.

  • Μεγάλη διάρκεια ζωής: Γνήσια Μπουζί BMW.

    Μεγάλη διάρκεια ζωής: Γνήσια Μπουζί BMW.

    Η ποιότητα των μπουζί είναι σημαντικός παράγοντας για τη βέλτιστη απόδοση ισχύος του κινητήρα. Τα γνή- σια μπουζί BMW εξασφαλίζουν αξιόπιστη ανάφλεξη και ομοιόμορφη καύση, προστατεύουν τον καταλύτη και μειώνουν τις εκπομπές ρύπων.

  • Καθαρό οπτικό πεδίο: Γνήσια Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW.

    Καθαρό οπτικό πεδίο: Γνήσια Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW.

    Τα Γνήσια Μάκτρα Υαλοκαθαριστήρων BMW, καθαρί- ζουν αποτελεσματικά και λειτουργούν άψογα σε όλες τις καιρικές συνθήκες, ακόμα και μετά από 300 ώρες χρήσης. Αποτελούνται από δύο διαφορετικά υλικά, σκληρό, ανθεκτικό χείλος για αρίστη κατανομή της πίε- σης επαφής και ένα μαλακό λάστιχο για την στήριξη του χείλους, επιτυγχάνοντας έτσι τα βέλτιστα αποτελέσματα.

  • Άψογη προστασία: Γνήσια Φίλτρα Αέρα BMW.

    Άψογη προστασία: Γνήσια Φίλτρα Αέρα BMW.

    Τα Γνήσια Φίλτρα Αέρα BMW, είναι ειδικά σχεδια- σμένα και προσαρμοσμένα για κάθε κινητήρα BMW. Συγκρατούν το 99% της σκόνης στην εισαγωγή αέρα και προστατεύουν τον κινητήρα από φθορές. Έτσι, η BMW σας θα λειτουργεί πιο ομαλά και αθόρυβα. Επι- πλέον, μειώνουν αισθητά την κατανάλωση καυσίμου.

  • Μείωση Φθορών: Γνήσια Φίλτρα Λαδιού BMW.

    Μείωση Φθορών: Γνήσια Φίλτρα Λαδιού BMW.

    Τα Γνήσια Φίλτρα Λαδιού BMW, προστατεύουν αποτε- λεσματικά τον κινητήρα και μειώνουν τις φθορές. Κρα- τούν τα σωματίδια ρύπων μακριά από τα σημεία λίπαν- σης, που είναι μέγιστης σημασίας για την απόδοση του κινητήρα. Το λάδι παραμένει στον κινητήρα για περισ- σότερο χρόνο, παρατείνοντας έτσι και τα χρονικά δια- στήματα συντήρησης.

 

 

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΕΞΑΡΤΗΜΑΤΑ

ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ.

Σχολαστικά δοκιμασμένα και έτοιμα προς χρήση. Τα Γνήσια Ανακατασκευασμένα Ανταλλακτικά BMW πληρούν τις ίδιες αυστηρές προδιαγραφές ποιότητας όπως και τα γνήσια καινούρια ανταλλακτικά BMW. Είναι εξίσου κατάλληλα για την BMW σας, ενώ παράλληλα προστατεύουν το περιβάλλον. Η BMW καλύπτει όλα τα ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά με 24μηνη εγγύηση. Έτσι, μπορείτε να εμπιστευτείτε απόλυτα τα γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά BMW. Η BMW προσφέρει τα παρακάτω γνήσια ανακατασκευασμένα ανταλλακτικά για επιλεγμένα μοντέλα:

  • αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων
  • κιβώτια μετάδοσης
  • πυξίδες διεύθυνσης
  • στροβιλοσυμπιεστές
  • εκκινητές
  • εναλλάκτες
  • κεντρικές μονάδες

 

ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

5 ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΥΨΗΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ.

bmw 12

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW ΓΙΑ ΚΛΑΣΙΚΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

Αξίζει να εμπιστευθείτε τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW όταν πρόκειται για ανταλλακτικά που θα σας επιτρέψουν να απολαύσετε για ακόμα μεγαλύτερο χρονικό διάστημα το κλασικό σας αυτοκίνητο. Όλα τα ανταλλακτικά BMW Classic διατίθενται από τους Επίσημους Εμπόρους BMW ή μέσα από ένα πανευρωπαϊκό δίκτυο πιστοποιημένων Συνεργατών BMW Classic. Οι ειδικοί BMW, θα παραγγείλουν τα απαιτούμενα εξαρτήματα και θα τα τοποθετήσουν βασιζόμενοι στην εξειδικευμένη τεχνογνωσία τους.

 

BMW SERVICE

ΑΡΙΣΤΟ SERVICE ΜΕ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

Φυσικά, χρησιμοποιούμε τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW σε όλα τα service της BMW σας. Εμπιστευθείτε την άριστη ποιότητα και την τεχνογνωσία μας για κάθε εργασία συντήρησης ή επισκευής. Διατηρούμε την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την οδηγική απόλαυση – ό,τι κι αν συμβεί. #WhateverHappens

 

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΗΣΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ BMW.

Γιατί πρέπει να αγοράζω Γνήσια Ανταλλακτικά BMW;

Γιατί πρέπει να αγοράζω Γνήσια Ανταλλακτικά BMW;

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW εγγυώνται την ασφάλεια, τη λειτουργικότητα και την ανθεκτικότητα της BMW σας. Με άψογη εφαρμογή και ασυναγώνιστη ποιότητα, αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζουν απεριόριστη οδηγική απόλαυση και συμβάλλουν στη διατήρηση της αξίας της BMW σας.

Μπορείτε να παραγγείλετε ανταλλακτικά απευθείας από την BMW;

Μπορείτε να παραγγείλετε ανταλλακτικά απευθείας από την BMW;

Τα Γνήσια Ανταλλακτικά BMW μπορούν να παραγγελθούν μόνον απευθείας από τον Επίσημο Έμπορο BMW. Η BMW προσφέρει πολλές επιλογές για το service, όπως Service Inclusive και Value Service, στα οποία χρησιμοποιούνται, μεταξύ άλλων, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW.

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μιας μπαταρίας BMW;

Πόσο κοστίζει η αντικατάσταση μιας μπαταρίας BMW;

Το κόστος εξαρτάται από το μοντέλο και την περιοχή. Επικοινωνήστε με τον Επίσημο Έμπορο BMW για μια εξατομικευμένη προσφορά.

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθίστανται τα τακάκια και οι δίσκοι φρένων BMW;

Πόσο συχνά πρέπει να αντικαθίστανται τα τακάκια και οι δίσκοι φρένων BMW;

Αυτό εξαρτάται από τον τρόπο οδήγησης και τις συνθήκες οδοστρώματος. Γενικά, συστήνεται να πραγματοποιείται έλεγχος για την αντικατάσταση κάθε 30.000 έως 40.000 χιλιόμετρα για τα τακάκια και κάθε 60.000 έως 80.000 χιλιόμετρα για τους δίσκους.

Αντικαθιστά η BMW τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων;

Αντικαθιστά η BMW τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων;

Ναι, η BMW αντικαθιστά τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων. Ακόμα και τα υψηλής ποιότητας εξαρτήματα φθείρονται με τον καιρό. Τα μάκτρα υαλοκαθαριστήρων μπορούν να ελεγχθούν και να αντικατασταθούν εάν απαιτείται, για καλή ορατότητα και ασφαλή οδήγηση. Αυτή η αντικατάσταση συμπεριλαμβάνεται και στους εποχικούς ελέγχους και συντηρήσεις που προσφέρονται από την BMW, όπως ο Χειμερινός Έλεγχος και ο Έλεγχος Διακοπών.

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα