Sheer Driving Pleasure

New Menu Tablet

  • O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

    O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

    #WHATEVERHAPPENS. ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW - H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ
    ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ

  • O ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ

    #WHATEVERHAPPENS. ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW - H ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΕ
    ΚΑΘΕ ΣΥΝΘΗΚΗ

Η ποιότητα των τροχών και των ελαστικών καθορίζει τον τρόπο που τα εξελιγμένα συστήματα ανάρτησης BMW αντιδρούν στον δρόμο. Ομαλή άσφαλτος, χαλίκι, χιόνι ή πάγος; Τα Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου εξασφαλίζουν την απόλυτη οδηγική απόλαυση όποιος και αν είναι ο προορισμός. Προσαρμόζονται άψογα με τα εξαρτήματα ανάρτησης και τα διάφορα συστήματα κίνησης της BMW, προσφέροντας κορυφαία πρόσφυση, δυναμικές επιδόσεις,  ενώ παράλληλα συμβάλλουν και στην μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και εκπομπής  ρύπων.

Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ.

  • Προσαρμοσμένα και δοκιμασμένα

    Όλα τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου, έχουν εξελιχθεί με γνώμονα τον δυναμικό χαρακτήρα κάθε μοντέλου BMW. Όλα τα ελαστικά υποβάλλονται σε πολύ αυστηρές δοκιμές που περιλαμβάνουν έως και 50 διαφορετικά κριτήρια ποιότητας.

  • Σπορ επιδόσεις

    Τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου είναι άψογα προσαρμοσμένα στα εξαρτήματα ανάρτησης και τα διάφορα συστήματα BMW, προσφέροντας κορυφαία πρόσφυση και δυναμικές επιδόσεις.

  • Οικονομία & Αντοχή

    Τα ειδικά υλικά και οι συνθέσεις γόμας συμβάλλουν στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου, εγγυώνται κορυφαία άνεση στις μεγάλες αποστάσεις και μειώνουν το επίπεδο θορύβου, τόσο εξωτερικά όσο και εντός της BMW σας. Τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου, παρουσιάζουν μεγάλη διάρκεια ζωής, σημειώνουν κορυφαίες επιδόσεις και διαθέτουν την πρωτοποριακή Ψηφιακή Διάγνωση Ελαστικού.

  • Πρωτοπορία

    Όλα τα ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου κάνουν την διαφορά. Οι τεχνολογίες όπως η Ψηφιακή Διάγνωση Ελαστικού και ο κωδικός QR παρέχουν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση των ελαστικών.

  • Επώνυμοι κατασκευαστές ελαστικών

    Διάφοροι κατασκευαστές, όπως η Goodyear, η Dunlop, η Continental και η Pirelli, συνεργάζονται στενά με το τμήμα εξέλιξης οχημάτων της BMW για να δημιουργήσουν ένα προϊόν, ιδανικό για τις ανάγκες σας.

    cq5dam.resized.img.1680.large.time1689686255586

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW.

    ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ BMW. ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW. BMW Ελαστικά, διάγραμμα κάλυψης κόστους με το BMW Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW καλύπτει έως και το 100% του κόστους των ελαστικών, σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση. Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW σας προσφέρει δωρεάν ασφάλιση ελαστικών με την αγορά του νέου σας αυτοκινήτου BMW (από τον Μάρτιο 2020) ή των Γνήσιων Ελαστικών BMW με την ένδειξη αστερίσκου, από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. Έχει ισχύ έως 36 μήνες από την ημερομηνία ταξινόμησης του αυτοκινήτου ή από την ημερομηνία αγοράς των ελαστικών και σας προσφέρει ένα ολοκληρωμένο πακέτο προστασίας.

    Παρέχει ολοκληρωμένη προστασία από:
    • Καταστροφή από αιχμηρά αντικείμενα (π.χ. καρφιά ή γυαλιά)
    • Απευθείας πρόσκρουση (π.χ. πεζοδρόμιο)
    • Βανδαλισμό
    • Κλοπή
    Το BMW Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών παρέχεται από την Allianz Versicherungs-AG.

    cq5dam.resized.img.1680.large.time1636975589782

    Όπου κι αν σας οδηγεί ο δρόμος: θέλουμε να εξασφαλίσουμε την απόλυτη οδηγική απόλαυση και την ηρεμία σας. Αυτή είναι η αποστολή μας. Αυτός είναι κι ο λόγος που εξελίσσουμε διαρκώς νέες τεχνολογίες που καθιστούν την οδήγηση ακόμα πιο άνετη και ασφαλή. #whateverhappens

    Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΩΣΤΩΝ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ.

    • Θερινά Ελαστικά BMW

      ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

      Σε θερμοκρασίες πάνω από τους 7°C, τα θερινά ελαστικά αποδίδουν καλύτερα από τα χειμερινά ελαστικά όσον αφορά την οδική συμπεριφορά και την ταχύτητα. Η γόμα των θερινών ελαστικών έχει πιο σκληρή σύνθεση και έχει σχεδιαστεί για πιο ζεστές συνθήκες. Το αποτέλεσμα είναι μικρότερες αποστάσεις πέδησης, μικρότερη αντίσταση κύλισης και χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου. Για τον λόγο αυτόν συστήνεται να τοποθετείτε τα θερινά ελαστικά μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.

    • Χειμερινά Ελαστικά BMW

      ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ.

      Τα χειμερινά ελαστικά προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα σε θερμοκρασίες κάτω από 7 °C. Σ' αυτές τις συνθήκες θερμοκρασίας αποδίδουν καλύτερα από τα θερινά ελαστικά στους τομείς της ελκτικής πρόσφυσης, της ευστάθειας στις στροφές και της επιβράδυνσης. Η σύνθεση τους αποτελείται από μαλακή γόμα και διαθέτουν πιο βαθιές αυλακώσεις και λεπτές χαράξεις. Αυτό βελτιώνει την πρόσφυση σε βρεγμένο, χιονισμένο ή παγωμένο οδόστρωμα. Το αποτέλεσμα είναι μια πιο ασφαλής οδηγική εμπειρία και μεγαλύτερη ανεξαρτησία από τις καιρικές συνθήκες.

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ.

    ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΑΡΠΑΣΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ.

    ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

    ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟΣ ΘΟΡΥΒΟΣ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

    Οι γνήσιες ζάντες BMW ελαφρού κράματος εξοπλίζονται με πρωτοποριακά ελαστικά που διαθέτουν ενσωματωμένη ηχομόνωση για εξαιρετική ακουστική άνεση. Ένα στρώμα αφρού στην εσωτερική επιφάνεια του ελαστικού απορροφά τον θόρυβο που δημιουργείται από τους κραδασμούς στην κοιλότητα του ελαστικού. Αυτός ο εσωτερικός θάλαμος του ελαστικού περιέχει αέρα και λειτουργεί ως συντονιστής. Αυτό οδηγεί σε σημαντική μείωση του θορύβου που φτάνει στην καμπίνα.

    ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ.

    ΑΕΡΟΔΥΝΑΜΙΚΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΚΟΜΨΟΤΗΤΑ.

    Οι αεροδυναμικά βελτιωμένες ζάντες ελαφρού κράματος συμβάλλουν στη μείωση του βάρους και της αεροδυναμικής αντίστασης και βελτιώνουν ταυτόχρονα την αποδοτικότητα της BMW σας. Οι σχεδόν κλειστές επιφάνειες έχουν ως αποτέλεσμα τον περιορισμό των στροβιλισμών του αέρα γύρω από τους τροχούς. Οι ζάντες Air Performance συμβάλλουν στη μείωση της αεροδυναμικής αντίστασης με έναν πρωτοποριακό τρόπο και συνδυάζουν τις βελτιωμένες αεροδυναμικές ιδιότητες με την αίσθηση σπορ κομψότητας.

    ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ BMW.

    ΨΗΦΙΑΚΗ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ BMW.

    Η Ψηφιακή Διάγνωση Ελαστικού BMW υπολογίζει με έξυπνο τρόπο την κατάσταση του ελαστικού, ώστε να εξασφαλίζει κάθε στιγμή την κινητικότητά σας (απαιτούνται Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου και κωδικό QR). Οι αισθητήρες του συστήματος συλλέγουν δεδομένα για την πίεση ελαστικών, τη θερμοκρασία και την ταχύτητα περιστροφής του τροχού, ώστε να προβλέψουν την υπολειπόμενη διάρκεια ζωής κάθε ελαστικού χωριστά. Η αντίστοιχη πληροφορία εμφανίζεται στην Κεντρική Οθόνη Ελέγχου καθώς και στην εφαρμογή My BMW. Αυτό συμπληρώνει τη λειτουργία του Ελέγχου Πίεσης Ελαστικών συλλέγοντας τις ενδείξεις βλάβης ελαστικού και αργής απώλειας πίεσης, ελαχιστοποιώντας έτσι τον κίνδυνο σκασίματος του ελαστικού. Ο Έλεγχος Πίεσης Ελαστικών λαμβάνει υπόψη του συγκεκριμένα στοιχεία για τα τοποθετημένα ελαστικά, όπως κατασκευαστής, διαστάσεις και ημερομηνία παραγωγής, τα οποία μπορούν να σαρωθούν με τη βοήθεια του κωδικού QR από τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

    Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ.

    Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΤΙΚΕΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙΤΕ.

    Όλα τα ελαστικά που πωλούνται στην ΕΕ φέρουν τη νέα ετικέτα που υποδηλώνει τη συμμόρφωση προς τις προδιαγραφές της ΕΕ. Έτσι μπορείτε να συγκρίνετε πιο εύκολα τις επιδόσεις των ελαστικών κατά την αγορά. Οικονομία καυσίμου: Το 'A' αντιστοιχεί σε ελαστικό με την υψηλότερη επίδοση ενώ το 'G' στο ελαστικό με τη χαμηλότερη. Όσο υψηλότερη είναι η επίδοση τόσο χαμηλότερη είναι η αντίσταση κύλισης, η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO₂.
    Πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα: Όσο καλύτερη είναι η πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα, τόσο μικρότερη είναι η απόσταση φρεναρίσματος. Εκπομπές θορύβου: Η ετικέτα ελαστικού αναγράφει το επίπεδο εξωτερικού θορύβου κύλισης σε ντεσιμπέλ και φέρει ένα, δύο ή τρία ηχητικά κύματα. Ένα μαύρο κύμα στην ετικέτα υποδηλώνει την καλύτερη απόδοση θορύβου και σημαίνει ότι το ελαστικό βρίσκεται εντός των επιτρεπτών ορίων.

     

    ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ.

    ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.

    • ΩΡΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ;

      Η κατάλληλη στιγμή για την αλλαγή από τα χειμερινά στα θερινά ελαστικά είναι όταν η εξωτερική θερμοκρασία ανέλθει πάλι στους 7° C περίπου. Κάτω από αυτήν τη θερμοκρασία, τα χειμερινά ελαστικά είναι η καλύτερη επιλογή. Επάνω από αυτήν τη θερμοκρασία, τα θερινά ελαστικά προσφέρουν την πιο ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης.

    • ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ Ή ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;

      Η πρόσφυση και η συμπεριφορά των ελαστικών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το βάθος πέλματος. Η BMW συστήνει ελάχιστο βάθος προφίλ 3 mm για τα θερινά ελαστικά και 4 mm για τα χειμερινά ελαστικά ώστε να απολαμβάνετε μία ασφαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Πολλές διαμήκεις αυλακώσεις, φαρδιά τμήματα πέλματος, ιδανική σύνθεση γόμας για υψηλές θερμοκρασίες και κατάλληλο βάθος προφίλ: τα Γνήσια Θερινά Ελαστικών BMW είναι η σωστή επιλογή για οδήγηση σε καλοκαιρινές συνθήκες.

    • ΒΛΑΒΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΥ;

      Τα ελαστικά BMW με τεχνολογία runflat δεν θα σας εγκαταλείψουν ποτέ ακόμα κι αν υποστούν διάτρηση. Το σύστημα ελέγχου πίεσης ελαστικών της BMW σάς ενημερώνει άμεσα και σας επιτρέπει να συνεχίσετε την οδήγηση με ταχύτητα 80 km/h για άλλα 80 km. Τα ενισχυμένα πλαϊνά τοιχώματα των ελαστικών σταθεροποιούν το αυτοκίνητο, το διατηρούν στην τροχιά του και σας επιτρέπουν να φτάσετε στον πλησιέστερο Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW.

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

    Ποια είναι η σωστή πίεση ελαστικών;

    Ποια είναι η σωστή πίεση ελαστικών;

    Θα βρείτε τις πληροφορίες για την πίεση των εγκεκριμένων διαστάσεων ελαστικών στη μεσαία κολόνα, με την πόρτα του οδηγού ανοικτή.

    Στην BMW χρησιμοποιείται επίσης μία ηλεκτρονική ένδειξη πίεσης ελαστικών, ανάλογα με το μοντέλο και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Η σταθερή ένδειξη πίεσης ελαστικών συμπληρώνεται από ένα πρόσθετο μενού χρήστη και προβάλλεται στην Κεντρική Οθόνη πληροφοριών (CID).

    Πότε και πόσο συχνά πρέπει να ελέγχω την πίεση ελαστικών;

    Πότε και πόσο συχνά πρέπει να ελέγχω την πίεση ελαστικών;

    Η σωστή πίεση ελαστικού καθορίζει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών, την οδηγική ασφάλεια, την ποιότητα οδήγησης και την κατανάλωση καυσίμου. Για τον λόγο αυτόν συστήνουμε να ελέγχετε την πίεση ελαστικών και να την προσαρμόζετε κατάλληλα τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα και πάντα προτού ξεκινήσετε ένα μεγαλύτερο ταξίδι. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε ακόμα και όταν η πίεση ελαστικών επιτηρείται ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητό σας.

    Εάν το αυτοκίνητό σας διαθέτει εφεδρικό τροχό, ελέγξτε και αυτόν.

    Η πίεση ελαστικών αναφέρεται για κρύα ελαστικά ή για ελαστικά που έχουν την ίδια θερμοκρασία με αυτή του περιβάλλοντος.

    Τι είναι τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου BMW;

    Τι είναι τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου BMW;

    Η ένδειξη αστερίσκου αποτελεί τη σφραγίδα έγκρισης της BMW. Όλα τα ελαστικά που φέρουν την ένδειξη αστερίσκου BMW έχουν δοκιμαστεί και εξελιχθεί σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών, ταιριάζουν άψογα στην BMW σας και εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις, άνεση και ασφάλεια.

    Πώς θα βρω τα σωστά ελαστικά για την BMW μου;

    Πώς θα βρω τα σωστά ελαστικά για την BMW μου;

    Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σετ τροχών με ελαστικά.

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ασφάλισης ελαστικών;

    Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ασφάλισης ελαστικών;

    Με το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW σάς παρέχουμε άριστη προστασία των ελαστικών με ένδειξη αστερίσκου, αυτόματα και χωρίς πρόσθετο κόστος.

    Το Πρόγραμμα Ασφάλισης Ελαστικών BMW με έως και 100% κάλυψης του κόστους ισχύει για 36 μήνες και καλύπτει

    • όλα τα Γνήσια Σετ Τροχών και Ελαστικών και τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου που έχουν αγοραστεί από το Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW, που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα.
    • όλα τα θερινά ελαστικά που έχουν τοποθετηθεί από το εργοστάσιο σε νέα αυτοκίνητα του BMW Group με ημερομηνία πρώτης ταξινόμησης από τον Μάρτιο του 2020.

    Πώς θα καθαρίσω τις ζάντες μου;

    Πώς θα καθαρίσω τις ζάντες μου;

    Το καθαριστικό ζαντών BMW αφαιρεί χωρίς κόπο την επίμονη βρομιά, όπως καμμένη σκόνη από τα φρένα, κατάλοιπα λαδιών και γόμας ελαστικών. Η ένδειξη χρώματος κάνει πιο εύκολο τον έλεγχο αποδοτικότητας του ειδικού καθαριστικού που δεν περιέχει οξέα. Το προϊόν είναι κατάλληλο για όλες τις ζάντες BMW, ατσάλινες και ελαφρού κράματος.

    Προϋποθέσεις προγράμματος

    Προϋποθέσεις προγράμματος

    Για να τεθεί σε ισχύ το πρόγραμμα, θα πρέπει να πληρούνται απαραίτητα οι παρακάτω προϋποθέσεις:

    • Η ασφάλιση ισχύει για ελαστικά Ι.Χ. οχημάτων έως 3,5 τόνους.
    • Τα ελαστικά θα πρέπει να αντικαθίστανται αποκλειστικά στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
    • Περιλαμβάνονται τα ελαστικά πρώτης (εργοστασιακής) τοποθέτησης σε όλα τα αυτοκίνητα με ημερομηνία ταξινόμησης από 01/03/2020.
    • Δεν καλύπτεται η φυσιολογική φθορά των ελαστικών (π.χ. ελάχιστο βάθος πέλματος 3mm).
    • Τα ελαστικά δεν αφορούν επαγγελματικά οχήματα.

    Διαδικασία Κάλυψης

    Διαδικασία Κάλυψης

    Σε περίπτωση που χρειαστεί αντικατάσταση του ελαστικού, ενεργοποιείται η εγγύηση με βάση τα παρακάτω βήματα:

    • Επίσκεψη στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων και Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών BMW.
    • Σε περίπτωση που έχετε αγοράσει Γνήσια Ελαστικά BMW με ένδειξη αστερίσκου, η επίδειξη του τιμολογίου αγοράς/ απόδειξη αγοράς είναι απαραίτητη.
    • Σε περίπτωση που τα ελαστικά σας είναι πρώτης (εργοστασιακής) τοποθέτησης (αυτοκίνητα με ημερομηνία ταξινόμησης από 01/03/2020), δεν χρειάζεται η επίδειξη κάποιου εγγράφου.
    • Έλεγχος του ελαστικού για να επιβεβαιωθεί ότι καλύπτεται η περίπτωση από την εγγύηση.
    • Τοποθέτηση του νέου ελαστικού και υπολογισμός του ποσού αποζημίωσης σύμφωνα με τον πίνακα υπολογισμού, αφού επιβεβαιωθεί η ισχύς της εγγύησης.

    Ανακαλύψτε περισσότερα

    Κλείσιμο Ραντεβού Online
    Αίτημα για Πληροφόρηση
    Αίτημα για Test Drive
    Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα