Sheer Driving Pleasure

New Menu Mobile

New Menu Tablet

Η ΠΡΩΤΗ BMW iX: ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΣ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Γεννημένη μέσα από ένα όραμα. Φτιαγμένη για την ηλεκτρική κινητικότητα. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία BMW eDrive και το σύστημα ηλεκτρικής τετρακίνησης, η BMW iX επιτυγχάνει εξαιρετική αυτονομία και εντυπωσιακή επιτάχυνση. Το προηγμένο λειτουργικό σύστημα BMW 8 διατηρεί πάντα ενημερωμένη την BMW iX και μπορεί να λειτουργήσει εντελώς διαισθητικά.

ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΤΗΣ BMW iX xDRIVE50 ΜΕ ΤΗΝ BMW iX xDRIVE40.

 • BMW iX xDrive50
  • Αυτονομία πάνω από 600 km*
  • Επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h σε λιγότερα από 5 δευτερόλεπτα
  • Περισσότερα από 120 km με 10 λεπτά ταχείας φόρτισης
 • BMW iX xDrive40
  • Αυτονομία πάνω από 400 km*
  • Επιτάχυνση από τα 0 στα 100 km/h σε λιγότερα από 6 δευτερόλεπτα
  • Περισσότερα από 90 km με 10 λεπτά ταχείας φόρτισης

ΓΙΝΕΤΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ.

Θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας. Μπορείτε επίσης να εγγραφείτε για να λαμβάνετε αποκλειστικά νέα γύρω από την BMW iX.

 Κάντε κράτηση τώρα Μείνετε ενημερωμένοι 
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 600 KM* ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW iX.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 600 KM* ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ BMW iX.

Με αυτονομία πάνω από 600 km*, η BMW iX xDrive50 (BMW iX xDrive40: πάνω από 400 km*) είναι το τέλειο αυτοκίνητο για καθημερινή χρήση, τόσο για την οδήγηση στην πόλη όσο και για την κάλυψη μεγάλων αποστάσεων. Με την άκρως αποδοτική σχεδίαση το αυτοκίνητο αποκτά εξαιρετική αεροδυναμική συμπεριφορά, η οποία συμβάλλει στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας κάτω των 21 kW/h και εξασφαλίζει εξαιρετικό συντελεστή αεροδυναμικής αντίστασης μόλις 0,25, τιμή πραγματικά ασυναγώνιστη σε αυτήν την κατηγορία.

H BMW iX ΜΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 HP*.

H BMW iX ΜΕ ΙΠΠΟΔΥΝΑΜΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 500 HP*.

Με δύο ισχυρούς ηλεκτροκινητήρες και ηλεκτρικό σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive, η BMW iX προσφέρει εξαιρετικές "ηλεκτρικές" επιδόσεις: η ισχύς πάνω από 500 hp* εκτοξεύει την BMW iX xDrive50 από στάση στα 100 km/h σε λιγότερο από 5 δευτερόλεπτα (BMW iX xDrive40: 300 hp*, 0-100 km/h λίγο πάνω από 6 δευτερόλεπτα). Η άμεσα διαθέσιμη ροπή και η επιτάχυνση από στάση χωρίς διακοπές, επιτρέπουν στην BMW iX να αποκρίνεται άμεσα και με ακρίβεια σε κάθε πάτημα του πεντάλ γκαζιού. Παράλληλα, το SAV παρουσιάζει μία ασφαλή, χαρακτηριστική για ηλεκτρικό αυτοκίνητο, οδική συμπεριφορά.

 
cq5dam.resized.img.1185.large.time1615909481351
 
ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ 120 KM ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.

ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ ΓΙΑ 120 KM ΣΕ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 10 ΛΕΠΤΑ.

Με ισχύ φόρτισης έως 200 kW (BMW iX xDrive40: έως 150 kW), μπορείτε να επαναφορτίσετε την μπαταρία της BMW iX σε δημόσιους σταθμούς ταχείας φόρτισης σε λιγότερο από 40 λεπτά από το 10 στο 80% της συνολικής χωρητικότητας. Στο σπίτι, μπορείτε να φορτίσετε την BMW iX xDrive50 στο 100% σε λιγότερο από 11 ώρες χρησιμοποιώντας το BMW Wallbox με ισχύ έως και 11 kW (BMW iX xDrive40: σε λιγότερο από 8 ώρες).

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

ΕΠΑΝΑΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΣΧΕΔΙΑΣΗΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

Οι καθαρές επιφάνειες και οι χαρακτηριστικές γραμμές προσδίδουν στην BMW iX το μοναδικό της ενιαίο σχήμα. Κάθε λεπτομέρεια ενσωματώνεται με άψογο τρόπο στη σύγχρονη σχεδιαστική φιλοσοφία που δημιουργεί την εντύπωση ότι το αυτοκίνητο έχει φτιαχτεί από μία ενιαία μήτρα. Η αεροδυναμική εξωτερική σχεδίαση αλλά και οι εντυπωσιακές λεπτομέρειες όπως η σχεδίαση των παραθύρων που στενεύουν προς τα πίσω, εξασφαλίζουν μια εξαιρετική τιμή αεροδυναμικής αντίστασης μόλις 0,25. Οι λαβές και η έλλειψη πλαισίων από τις πόρτες συναντώνται για πρώτη φορά σε ένα BMW SAV, αποκαλύπτοντας το πνεύμα πρωτοπορίας από την πρώτη κιόλας στιγμή.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ "SHY TECH" ΣΤΗΝ BMW iX.

H φιλοσοφία "Shy Tech" εστιάζει στους επιβάτες και επιτρέπει την απόκρυψη της σύγχρονης τεχνολογίας της BMW iX μέχρι να απαιτηθεί η χρήση της. Η "αόρατη" ευφυΐα εντοπίζεται σε πολλές λεπτομέρειες στο εξωτερικό και το εσωτερικό, όπως στη μάσκα "νεφρών, η οποία λειτουργεί ως έξυπνη επιφάνεια και φιλοξενεί την τεχνολογία καμερών, τις λειτουργίες ραντάρ και τους αισθητήρες προηγμένης τεχνολογίας. Επιπλέον, υπάρχουν τα "αόρατα" ηχεία του ηχοσυστήματος και η μινιμαλιστική σχεδίαση των διακοπτών στο εσωτερικό.

 
 
 
 • ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

  ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΤΜΗΜΑ

  Το μπροστινό τμήμα της BMW iX επαναπροσδιορίζεται με έναν φουτουριστικό τρόπο και τονίζει την εκφραστική παρουσία. Η κάθετη διάταξη της BMW μάσκας "νεφρών" τονίζει την προοδευτική εμφάνιση του SAV και συνδυάζεται με τους πιο λεπτούς διπλούς προβολείς που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW μαζικά.

 • ΠΛΑΙΝΗ ΟΨΗ

  ΠΛΑΙΝΗ ΟΨΗ

  Τα εντυπωσιακά ορθογώνια περιγράμματα γύρω από τους τροχούς τραβούν την προσοχή και παραπέμπουν στα πρώτα μοντέλα BMW X. Οι χωνευτές λαβές των θυρών, οι πόρτες χωρίς πλαίσια και το σχήμα των παραθύρων που στενεύει προς τα πίσω ενσωματώνονται αρμονικά στη συνολική σχεδίαση και δημιουργούν μία έντονη αίσθηση μοντερνισμού.

 • ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑ

  ΠΙΣΩ ΤΜΗΜΑ

  Οι μεγάλες επιφάνειες, τα λεπτότερα πίσω φώτα και η άψογα ενσωματωμένη πόρτα του χώρου αποσκευών δημιουργούν μία μοντέρνα εμφάνιση. Τα μεγάλα στοιχεία του διαχύτη βελτιώνουν την αεροδυναμική και, μαζί με το επίπεδο δάπεδο, αυξάνουν την αυτονομία.

   
   
  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

  ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ.

  Το εσωτερικό της BMW iX είναι ένας μοναδικός χώρος με αρχιτεκτονική που αντλεί έμπνευση από τη μοντέρνα σχεδίαση εσωτερικών χώρων. Τα στοιχεία, όπως το επίπεδο ταμπλό με τη μεγάλη κυρτή οθόνη και τα καθίσματα λεπτής σχεδίασης, θυμίζουν έπιπλα χάρη στην επιλογή χρωμάτων και υλικών. Η "αιωρούμενη" κεντρική κονσόλα και η μεγαλύτερη πανοραμική γυάλινη οροφή που έχει κατασκευάσει ποτέ η BMW δημιουργούν μία εντυπωσιακή αίσθηση χώρου.

  BMW iDRIVE.

  BMW iDRIVE.

  Το νέο BMW πολυχειριστήριο iDrive προσφέρει μία πρωτόγνωρη, ολιστική εμπειρία στο εσωτερικό. Για πρώτη φορά μπορείτε να επικοινωνείτε με την BMW σας με φυσικό και διαισθητικό τρόπο. Γνωρίστε το νέο έξυπνο, ψηφιακό βοηθό που αποκρίνεται στις φωνητικές σας εντολές και τις κινήσεις των χεριών και εξασφαλίζει μια ευχάριστη διαμονή μέσα στην BMW iX. Εκτός από την επιφάνεια αφής του BMW πολυχειριστηρίου iDrive, έχετε τη δυνατότητα να ελέγχετε το σύστημα πληροφόρησης και ψυχαγωγίας της BMW iX με τον πλέον φυσικό τρόπο.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΟΛΙΣΤΙΚΗΣ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ BMW iX.

  Συγκριτικά με ένα SAV με κινητήρα πετρελαίου παρόμοιας ισχύος, η BMW iX εκπέμπει 45% λιγότερα αέρια θερμοκηπίου σε όλη τη διάρκεια του κύκλου ζωής της, χάρη στην ολιστική προσέγγιση της βιωσιμότητας. Αυτό επιτυγχάνεται με διάφορα μέτρα όπως η αποκλειστική χρήση ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές στο στάδιο παραγωγής και η χρήση φυσικών ή ανακυκλωμένων υλικών στο εσωτερικό. Όπως για παράδειγμα το δέρμα Castanea που έχει δεχθεί επεξεργασία με εκχύλισμα φύλλων ελιάς και τα ταπέτα από 100% Econyl.

   

  Ανακαλύψτε περισσότερα

  Κλείσιμο Ραντεβού Online
  Αίτημα για Πληροφόρηση
  Αίτημα για Test Drive
  Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα