Sheer Driving Pleasure

New Menu Mobile

New Menu Tablet

  • Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

    Η νέα BMW X5.

  • Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

    Η νέα BMW X5.

Ο ηγέτης της κατηγορίας του, καθορίζει τα standards: η νέα BMW X5. Η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη – επιβλητική, δυναμική και κομψή. Η μεγάλη μάσκα ψυγείου με τα διπλά "νεφρά" προϊδεάζει για το τι πρόκειται να συμβεί όταν θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Η τονισμένη σχεδίαση X των προβολέων δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο. Εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες για περισσότερη ασφάλεια και κορυφαία δυναμική οδήγησης σε κάθε έδαφος, η νέα BMW X5 ξέρει ακριβώς που πάει. Και πώς θα φτάσει εκεί πρώτη.

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,8–8,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 200–193

 

ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙ 5 .

01 Χαρακτηριστικά φώτα X laser με μπλε στοιχεία

02 Κορυφαία δυναμική οδήγησης χάρη στο πακέτο xOffroad με αερανάρτηση και στους 2 άξονες

03 Χαρακτηριστική σχεδίαση X με εντυπωσιακά δυναμική έκφραση

04 Άψογη δικτύωση χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία συνδεσιμότητας και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού

05 Έξυπνη διαχείριση χώρου αποσκευών(4) για μέγιστη άνεση

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X5.

Χαρακτηριστική BMW X5 – κάθε λεπτομέρεια, μια δήλωση. Το μπροστινό τμήμα με τη μεγάλη μονοκόμματη μάσκα "νεφρών" σε ελαφρώς εξάγωνο σχήμα, οι ιδιαίτεροι προβολείς και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα αποκαλύπτουν αυτό που περιμένουν όλοι: αποφασιστικότητα επάνω σε ζάντες ελαφρού κράματος 22".

Με τη γυάλινη πανοραμική οροφή Sky Lounge, το εσωτερικό παρουσιάζεται από την καλύτερή του πλευρά. Οι εκλεκτές γυάλινες λεπτομέρειες δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση στο εσωτερικό, όπως και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός. Ένας χαρακτήρας που μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις με τα τέσσερα διαφορετικά φυσικά αρώματα του πακέτου Ambient Air. Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound φροντίζει για άψογο ήχο καθ' οδόν(4).

 

 

 

ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Ο χώρος αποσκευών της BMW X5 προσφέρει ένα νέο επίπεδο άνεσης. Το επάνω και κάτω τμήμα της διαιρούμενης πόρτας χώρου αποσκευών ανοίγει και κλείνει πλήρως ηλεκτρικά, για ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση. Σε συνδυασμό με το σύστημα άνετης πρόσβασης, αρκεί μόνο μια στοχευμένη κίνηση με το πόδι κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το πακέτο χώρου αποσκευών(4) εξασφαλίζει τάξη και ασφάλεια. Όταν η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι ανοικτή, το ηλεκτρικό κάλυμμα μετακινείται προς τα πίσω και εξαφανίζεται πίσω από το ένθετο δαπέδου με το πάτημα ενός διακόπτη. Οι αντιολισθητικές ράγες προσφέρουν την απαραίτητη σταθερότητα των αποσκευών.

 

 

 

 

 Η νέα BMW X5 ενσαρκώνει το DNA της οικογένειας BMW X. Στην τέταρτη γενιά της, δηλώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την παρουσία της και τον μοντέρνο χαρακτήρα της. Επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση X με έναν ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο. Το νέο εσωτερικό προσφέρει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και ένα μοναδικό σύστημα διαισθητικού χειρισμού.

Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής της Ομάδας Design του BMW Group

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Προσωπικά στοιχεία

Invalid Input
 
 
 
 
 
Invalid Input
* Υποχρεωτικά πεδία

Κείμενο:

Please let us know your message.
Συναινώ στην επεξεργασία και χρήση από την Αφοί Ιωαννίδη  A.E. (Αφοί Ιωαννίδη  A.E., 8ο χλμ Δράμας - Καβάλας, 663 00, Δοξάτο) των παρεχόμενων από εμένα προσωπικών δεδομένων (π.χ. στοιχεία επικοινωνίας και προσωπικά στοιχεία, όπως ημερομηνία γέννησης και κατηγορία διπλώματος οδήγησης, χόμπυ και ενδιαφέροντα) για σκοπούς εξυπηρέτησης πελατών και επιλεγμένης ενημέρωσης για προϊόντα και υπηρεσίες του Ομίλου BMW, καθώς και για σκοπούς έρευνας αγοράς. Η Αφοί Ιωαννίδη  A.E. μπορεί επίσης να διαβιβάζει τα δεδομένα αυτά σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιούν τα δεδομένα μου και να επικοινωνούν μαζί μου για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω. Επικαιροποιήσεις μπορεί να κοινοποιούνται μεταξύ των παραπάνω συνδεδεμένων εταιρειών.
Invalid Input
Συναινώ στη χρήση των προσωπικών δεδομένων για τη δημιουργία προσωπικού προφίλ πελάτη μέσω στατιστικών διαδικασιών. Χάρη σε αυτό το προφίλ, θα λαμβάνω προωθητικό υλικό με περιεχόμενο που με αφορά, όπως π.χ. προσωποποιημένες προσφορές από τη BMW Hellas A.E. και συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες (BMW Vertriebs GmbH, BMW Austria Leasing GmbH, BMW Austria Bank GmbH, Siegfried-Marcus-Straße 24, 5021 Salzburg, Αυστρία, συμπεριλαμβανομένου του παραρτήματός της τελευταίας στην Ελλάδα, BMW Austria Bank GmbH-Υποκατάστημα Αθηνών, Λεωφόρος Κύμης & Οδός Σενέκα 10, 14564 Κηφισιά Αττικής), καθώς και συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές (τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που θα υποδείξω, τους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές για αγορά οχημάτων, επισκευές ή συμβουλευτικές επισκέψεις, τον Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή της περιοχής μου). Συναινώ επίσης στη διαβίβαση του προφίλ πελάτη από τη BMW Hellas A.E. σε συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες καθώς και σε συγκεκριμένους συνεργάτες, Επίσημους Εμπόρους/Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές μου, για τους σκοπούς που αναφέρονται παραπάνω καθώς και στην επικοινωνία των εταιρειών αυτών μαζί μου για θέματα που με αφορούν. Όπου αυτά είναι διαθέσιμα, τα παρακάτω δεδομένα που είτε παρείχα ο ίδιος είτε παράχθηκαν από τη χρήση προϊόντων ή υπηρεσιών της BMW Hellas A.E., συγκεκριμένων συνδεδεμένων εταιρειών καθώς και συγκεκριμένων συνεργατών, Επίσημων Εμπόρων/Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών μπορούν να ενσωματωθούν για τη διαμόρφωση του προφίλ: στοιχεία επικοινωνίας (π.χ. όνομα, διεύθυνση, e-mail), συμπληρωματικές πληροφορίες/προτιμήσεις (π.χ. Επίσημος Έμπορος/Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής που θα υποδείξω, χόμπυ), αναγνωριστικά στοιχεία (π.χ. κωδικός πελάτη, αριθμός συμβολαίου), ιστορικό πελάτη (π.χ. λήψη προσφορών, στοιχεία αγοράς οχήματος, πληροφορίες από Επίσημο Έμπορο/Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή), στοιχεία οχήματος (π.χ. στοιχεία από τη χρήση της εφαρμογής BMW Connected: διανυθέντα χιλιόμετρα, αυτονομία); δεδομένα εφαρμογών / ιστοσελίδων / μέσων κοινωνικής δικτύωσης (π.χ. χρήση δεδομένων από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς myBMW ή myMINI). Πλήρη λίστα με δεδομένα των παραπάνω κατηγοριών είναι διαθέσιμη εδώ.
Αιτήματα μεταβολής σχετικά με τη δήλωση συγκατάθεσης και το δικαίωμα ανάκλησης αυτής.
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στην Αφοί Ιωαννίδη  A.E. και/ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.

Επικοινωνία με την Αφοί Ιωαννίδη  A.E., +30 252106911 - 5, 8ο χλμ Δράμας - Καβάλας, 663 00, Δοξάτο, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Αφοί Ιωαννίδη  A.E..
Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.
Κωδικός Captcha
Invalid Input

Ανακαλύψτε περισσότερα

Κλείσιμο Ραντεβού Online
Αίτημα για Πληροφόρηση
Αίτημα για Test Drive
Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα