• Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

    Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

    Η νέα BMW X5.

  • Η ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ

    Η νέα BMW X5.

Ο ηγέτης της κατηγορίας του, καθορίζει τα standards: η νέα BMW X5. Η παρουσία της είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρη – επιβλητική, δυναμική και κομψή. Η μεγάλη μάσκα ψυγείου με τα διπλά "νεφρά" προϊδεάζει για το τι πρόκειται να συμβεί όταν θα πάρει μια βαθιά ανάσα. Η τονισμένη σχεδίαση X των προβολέων δεν αφήνει καμία αμφιβολία για το ποιος έχει τον πρώτο λόγο. Εξοπλισμένη με νέες τεχνολογίες για περισσότερη ασφάλεια και κορυφαία δυναμική οδήγησης σε κάθε έδαφος, η νέα BMW X5 ξέρει ακριβώς που πάει. Και πώς θα φτάσει εκεί πρώτη.

BMW X5 xDrive40i(3)(4):
Κατανάλωση καυσίμου σε l/100 km (μικτός κύκλος): 8,8–8,5
Εκπομπές CO2 σε g/km (μικτός κύκλος): 200–193

 

ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΕΠΙ 5 .

01 Χαρακτηριστικά φώτα X laser με μπλε στοιχεία

02 Κορυφαία δυναμική οδήγησης χάρη στο πακέτο xOffroad με αερανάρτηση και στους 2 άξονες

03 Χαρακτηριστική σχεδίαση X με εντυπωσιακά δυναμική έκφραση

04 Άψογη δικτύωση χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία συνδεσιμότητας και τα συστήματα υποστήριξης οδηγού

05 Έξυπνη διαχείριση χώρου αποσκευών(4) για μέγιστη άνεση

Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΣΧΕΔΙΑΣΗ ΤΗΣ BMW X5.

Χαρακτηριστική BMW X5 – κάθε λεπτομέρεια, μια δήλωση. Το μπροστινό τμήμα με τη μεγάλη μονοκόμματη μάσκα "νεφρών" σε ελαφρώς εξάγωνο σχήμα, οι ιδιαίτεροι προβολείς και οι μεγάλες εισαγωγές αέρα αποκαλύπτουν αυτό που περιμένουν όλοι: αποφασιστικότητα επάνω σε ζάντες ελαφρού κράματος 22".

Με τη γυάλινη πανοραμική οροφή Sky Lounge, το εσωτερικό παρουσιάζεται από την καλύτερή του πλευρά. Οι εκλεκτές γυάλινες λεπτομέρειες δημιουργούν μια μοναδική αίσθηση στο εσωτερικό, όπως και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός. Ένας χαρακτήρας που μπορεί να προσαρμοστεί στις προσωπικές σας προτιμήσεις με τα τέσσερα διαφορετικά φυσικά αρώματα του πακέτου Ambient Air. Το ηχοσύστημα Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound φροντίζει για άψογο ήχο καθ' οδόν(4).

 

 

 

ΑΨΟΓΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ.

Ο χώρος αποσκευών της BMW X5 προσφέρει ένα νέο επίπεδο άνεσης. Το επάνω και κάτω τμήμα της διαιρούμενης πόρτας χώρου αποσκευών ανοίγει και κλείνει πλήρως ηλεκτρικά, για ευκολότερη φόρτωση και εκφόρτωση. Σε συνδυασμό με το σύστημα άνετης πρόσβασης, αρκεί μόνο μια στοχευμένη κίνηση με το πόδι κάτω από τον πίσω προφυλακτήρα. Το πακέτο χώρου αποσκευών(4) εξασφαλίζει τάξη και ασφάλεια. Όταν η πόρτα του χώρου αποσκευών είναι ανοικτή, το ηλεκτρικό κάλυμμα μετακινείται προς τα πίσω και εξαφανίζεται πίσω από το ένθετο δαπέδου με το πάτημα ενός διακόπτη. Οι αντιολισθητικές ράγες προσφέρουν την απαραίτητη σταθερότητα των αποσκευών.

 

 

 

 

 Η νέα BMW X5 ενσαρκώνει το DNA της οικογένειας BMW X. Στην τέταρτη γενιά της, δηλώνει με τον πιο δυναμικό τρόπο την παρουσία της και τον μοντέρνο χαρακτήρα της. Επαναπροσδιορίζει τη σχεδίαση X με έναν ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο τρόπο. Το νέο εσωτερικό προσφέρει ακόμα περισσότερη πολυτέλεια και ένα μοναδικό σύστημα διαισθητικού χειρισμού.

Adrian van Hooydonk, Επικεφαλής της Ομάδας Design του BMW Group

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Invalid Input
 
 
 
 
 
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.