• ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan
  • ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

    Η νέα BMW Σειρά 3 Sedan

 

ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

ΟΡΑΜΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή της παρουσίασής της, η νέα BMW Σειρά 3 Sedan ξεχωρίζει, καθώς για μια ακόμα φορά επαναπροσδιορίζει τον εαυτό της. Με την πρωτοποριακή της σχεδίαση σηματοδοτεί την αυγή μιας νέας εποχής. Το απόλυτο σπορ sedan εξοπλίζεται με ακόμα πιο ισχυρούς και αποδοτικούς κινητήρες. Συγχρόνως, διαθέτει μια νέα ικανότητα – πείτε απλώς τη φράση "Hey BMW" και η νέα BMW Σειρά 3 θα αναγνωρίσει τη φωνή σας και θα υπακούσει σε κάθε σας εντολή.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ.

ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΑ.

Η σχεδίαση της νέας BMW Σειράς 3 Sedan. Η BMW Σειρά 3 ήταν πάντα ο πρωτοπόρος. Με τη νέα φιλοσοφία σχεδίασης, το σπορ sedan συνδέει τις επιτυχίες που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα με το μέλλον. Εμφάνιση που εκπληρώνει την επιθυμία για απόλυτη οδηγική απόλαυση με κάθε λεπτομέρεια.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΕ ΝΕΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.

Η συνδεσιμότητα στη νέα BMW Σειρά 3 Sedan. "Hey BMW" – τώρα μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με την BMW Σειρά 3, χάρη στις νέες τεχνολογίες συνδεσιμότητας. Με το τεχνολογικό πακέτο BMW ConnectedDrive και τις υπηρεσίες, όπως το Connected Music ή η Απομακρυσμένη Αναβάθμιση Λογισμικού, μπορείτε να παραμένετε δικτυωμένοι με την BMW και το εξωτερικό περιβάλλον.
Η ΝΕΑ BMW 330e.

Η ΝΕΑ BMW 330e.

Οι 252 hp απόλυτης οδηγικής απόλαυσης αποτελούν την κινητήρια δύναμη της BMW 330e*. Με τον άκρως αποδοτικό συνδυασμό ηλεκτροκινητήρα και τετρακύλινδρου κινητήρα βενζίνης BMW TwinPower Turbo, το plug-in υβριδικό σύνολο αποδίδει μια "επαναστατική" δυναμική. Ετοιμαστείτε να ανακαλύψετε τα πάντα από την αρχή.
Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

Η ΤΕΛΕΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.

BMW M σημαίνει πάθος για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό – αυτό ακριβώς ενσαρκώνει η BMW M340i xDrive*. Η φιλοδοξία: κορυφαίες επιδόσεις και τελειότητα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Για συγκλονιστική δυναμική οδήγησης που προκαλεί εκρήξεις αδρεναλίνης κάθε στιγμή.

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

Invalid Input
 
 
 
 
 
Invalid Input
Please let us know your message.
Invalid Input
Invalid Input
Δύναμαι ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσω την παρασχεθείσα δήλωση συναίνεσης με ισχύ για το μέλλον. Μετά την ανάκληση της συναίνεσής μου, το προφίλ μου δεν θα μπορεί πλέον να υφίσταται επεξεργασία και δεν θα λαμβάνω πλέον επικοινωνία για προωθητικούς σκοπούς. Δύναμαι επιπλέον να ζητήσω, μέσω των ακόλουθων συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας, πληροφορίες για τα δεδομένα μου τα οποία είναι αποθηκευμένα στη Αφοί Ιωαννίδη ΑΕ. ή στη BMW Hellas A.E., καθώς και τη διόρθωση, τη διαγραφή ή τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών μου δεδομένων. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών μου δεδομένων και με τα δικαιώματά μου είναι διαθέσιμες στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων που αναφέρεται παρακάτω.Επικοινωνία με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της BMW, 210-9118000, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της BMW Hellas Α.Ε., και Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων κάθε μίας από τις παραπάνω συγκεκριμένες συνδεδεμένες εταιρείες.