Sheer Driving Pleasure

New Menu Tablet

  • ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ BMW ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ

    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ BMW
    ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ

    #WHATEVERHAPPENS. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ BMW.

  • ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ BMW
    ΣΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΧΕΡΙΑ

    #WHATEVERHAPPENS. ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ BMW.

ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ.

Μια μικρή γρατσουνιά ή εκτεταμένες ζημιές μετά από ατύχημα - η καθημερινότητα αφήνει τα σημάδια της. Ό,τι κι αν συμβεί όμως, οι ειδικοί των Πιστοποιημένων Φανοποιείων και Συνεργείων Βαφής BMW εγγυώνται ότι το αυτοκίνητό σας θα επανέλθει σε άριστη κατάσταση. Επειδή κανείς δεν γνωρίζει την BMW σας τόσο καλά όσο εμείς.

ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.

01 Διατήρηση αξίας χάρη σε μια πιστοποιημένη διαδικασία επισκευής.

02 Το όχημα περνάει με επιτυχία όλους τους ελέγχους ασφαλείας.

03 Άψογη λειτουργικότητα.

04 Γρήγορη και ομαλή επεξεργασία.

05 Πάντα ήρεμοι, πάντα στα καλύτερα χέρια.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΦΗΣ BMW.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΦΑΝΟΠΟΙΕΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΒΑΦΗΣ BMW.

Επιλέξτε τις επισκευές με προηγμένη τεχνολογία διάγνωσης και δοκιμών. Τα πρότυπά μας εφαρμόζονται σε όλα τα σημεία του επίσημου δικτύου και διαφυλάσσουν τις υψηλές προδιαγραφές ποιότητας. Οι άρτια εκπαιδευμένοι τεχνικοί εξασφαλίζουν τη διατήρηση της αξίας της BMW σας χρησιμοποιώντας Γνήσια Ανταλλακτικά BMW και εγκεκριμένα χρώματα. Τόσο σε αυτοκίνητα BMW με κινητήρες εσωτερικής καύσης όσο και σε ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ BMW ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗΜΑ.

cq5dam.resized.img.1680.large.time1675412079478

Ατυχήματα συμβαίνουν. Δεν χρειάζεται όμως να ανησυχείτε: οι ειδικοί μας βρίσκονται δίπλα σας για να σας παρέχουν γρήγορη και επαγγελματική υποστήριξη. Ακόμα και μετά ένα ατύχημα με εκτεταμένες ζημιές στο αμάξωμα, τη βαφή, τα ηλεκτρονικό συστήματα ή τα συστήματα ασφαλείας. Με άρτια τεχνογνωσία, Γνήσια Ανταλλακτικά BMW ή εξαρτήματα ίδιας ποιότητας και τις βέλτιστες μεθόδους για κάθε περίπτωση ξεχωριστά. Αυτή η προσέγγιση εξασφαλίζει αψεγάδιαστη εμφάνιση και άριστη λειτουργικότητα όλων των συστημάτων του αυτοκινήτου σας.

  • Επισκευές Αμαξώματος BMW.

    Επισκευές Αμαξώματος BMW.

    Το αμάξωμα είναι ιδιαίτερα σημαντικό για την ασφάλεια των επιβατών του αυτοκινήτου. Εάν, λόγω ατυχήματος, προκληθούν σημαντικές ζημιές στο αμάξωμα που δεν περιορίζονται μόνο σε κάποιες γρατσουνιές ή ουλές, οι τεχνικοί μας θα καθορίσουν πρώτα την έκταση ζημιών χρησιμοποιώντας διαγνωστικά εργαλεία προηγμένης τεχνολογίας και στη συνέχεια θα επαναφέρουν το αυτοκίνητό σας σε άριστη κατάσταση. Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα γίνουν υποχωρήσεις από πλευράς εμφάνισης και, κυρίως, ασφάλειας.

  • Εργασίες Συνεργείου Βαφής BMW.

    Εργασίες Συνεργείου Βαφής BMW.

    Για την αποκατάσταση των εκτεταμένων ζημιών στη βαφή, οι τεχνικοί μας εφαρμόζουν τις νεότερες τεχνολογίες στίλβωσης και το φιλικό προς το περιβάλλον σύστημα υδατοδιαλυτών βερνικιών BMW. Η πανομοιότυπη απόχρωση και η συμμόρφωση με τα νεότερα πρότυπα βαφής και επισκευής BMW οδηγούν σε ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα που διαρκεί στον χρόνο και διατηρεί την αξία της BMW σας.

    Μ ζάντες ελαφρού κράματος 20" με ακτίνες V 873 M σε διχρωμία γκρι Midnight, στιλβωμένες. Διαστάσεις ζαντών 8) x 20, ελαστικά 245/40 R20.

    ΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ BMW.

    cq5dam.resized.img.1680.large.time1675413445717

    Ακόμα και η αποκατάσταση μιας μικρής ζημιάς απαιτεί δεξιοτεχνία. Αυτό ακριβώς προσφέρουν οι Αισθητικές Επισκευές BMW. Είτε πρόκειται για μια μικρή γρατσουνιά στο χρώμα, είτε για ένα σκίσιμο στην επένδυση καθίσματος - με τη χρήση πρωτοποριακών τεχνολογικών επισκευής, οι τεχνικοί μας θα αποκαταστήσουν τα μικρά ελαττώματα γρήγορα και με αποτελεσματικά. Για να είστε βέβαιοι ότι η BMW σας παραμένει μια γνήσια BMW.

    • Επισκευές κρυστάλλων BMW.

      Επισκευές κρυστάλλων BMW.

      Ένα μικρό χαλίκι μπορεί να προκαλέσει μεγάλη ζημιά. Ένα μικρό σημαδάκι από εκτίναξη χαλικιού μπορεί να εξελιχθεί γρήγορα σε ρωγμή απαιτώντας τη δαπανηρή αντικατάσταση ολόκληρου του παρμπρίζ. Ωστόσο, εάν η ζημιά δεν βρίσκεται εντός του οπτικού πεδίου του οδηγού, οι τεχνικοί μας μπορούν επισκευάσουν το παρμπρίζ γρήγορα και αποτελεσματικά.

    • Επισκευές ουλών BMW.

      Επισκευές ουλών BMW.

      Μήπως το τελευταίο ταξίδι άφησε τα σημάδια του; Οι ειδικοί μας θα χαρούν να σας βοηθήσουν και να αποκαταστήσουν ουλές με διάμετρο έως 60 mm στο αμάξωμα. Οι σύγχρονες μέθοδοι εγγυώνται ότι δεν θα προκληθούν ζημιές στο χρώμα κατά την επισκευή.

    • Επισκευή μικρών σημαδιών BMW.

      Επισκευή μικρών σημαδιών BMW.

      Οι τεχνικοί μας μπορούν να επιδιορθώσουν γρήγορα και με ακρίβεια μικρές ζημιές στο χρώμα με διάμετρο έως 25 mm περιμετρικά ή στις άκρες του αμαξώματος, καθώς και γρατσουνιές μήκους έως 100 mm. Χάρη στην ειδική διαδικασία αποκατάστασης δεν απαιτείται η αφαίρεση του εξαρτήματος για την επισκευή.

    • Επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW.

      Επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW.

      Χάρη στις επισκευές σε πλαστικά μέρη BMW, οι μικρές ζημιές στα εξωτερικά πλαστικά μέρη με διάμετρο έως 25 mm, όπως π.χ. μικρές ρωγμές στον προφυλακτήρα, μπορούν να επιδιορθωθούν γρήγορα και εύκολα. Οι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν μικρές γρατσουνιές και σημάδια με απόλυτη φροντίδα.

    • Επισκευές Ζαντών Ελαφρού Κράματος BMW.

      Επισκευές Ζαντών Ελαφρού Κράματος BMW.

      Αρκεί μια στιγμή απροσεξίας στο παρκάρισμα για να προκληθεί ζημιά στη ζάντα. Οι τεχνικοί μας θα επισκευάσουν ζημιές στις ζάντες βάθους έως 1 mm και σε απόσταση έως 5 cm από το χείλος χρησιμοποιώντας πρωτοποριακά υλικά αποκατάστασης και στη συνέχεια βάφοντας τη ζάντα ώστε να ταιριάζει άψογα στην BMW σας.

    • Επισκευές εσωτερικού BMW.

      Επισκευές εσωτερικού BMW.

      Η καθημερινότητα αφήνει τα σημάδια της. Σχισμένη ή τρυπημένη επένδυση καθίσματος, μικροφθορές από τριβή, π.χ. σε χειριστήρια - επιδιορθώνουμε αυτά τα σημάδια με διάμετρο έως 15 mm ή με μήκος έως 40 mm. Μπορούμε επίσης να αποκαταστήσουμε αποχρωματισμένα σημεία ή να απομακρύνουμε σημάδια ρύπων.

      ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΦΡΟΝΤΙΔΑ BMW: ΟΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ.

      Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Γραμμή Επικοινωνίας BMW σε περίπτωση ατυχήματος;

      Πώς μπορώ να επικοινωνήσω με τη Γραμμή Επικοινωνίας BMW σε περίπτωση ατυχήματος;

      Σε περίπτωση ατυχήματος είμαστε στο πλευρό σας με μια κλήση. Η Διαχείριση Ατυχημάτων BMW φροντίζει για τα πάντα, από τη δήλωση ατυχήματος και την επισκευή μέχρι τη διαδικασία αποζημίωσης. Η Γραμμή Επικοινωνίας BMW σε περίπτωση Ατυχήματος είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο. Επικοινωνήστε μαζί μας μέσα από το μενού iDrive, την οθόνη αφής ή τηλεφωνικά: (+30) 210-9118 100

      Τι μπορεί να μου προσφέρει η Επισκευή μετά από ατύχημα BMW;

      Τι μπορεί να μου προσφέρει η Επισκευή μετά από ατύχημα BMW;

      Σε περίπτωση επισκευής μετά από ατύχημα, τα Πιστοποιημένα Φανοποιεία και Συνεργεία Βαφής θα επαναφέρουν το συντομότερο δυνατό την BMW σας στον δρόμο, σε άριστη κατάσταση. Οι τεχνικοί χρησιμοποιούν εργαλεία ανάλυσης και διάγνωσης προηγμένης τεχνολογίας για να καθορίσουν την έκταση των ζημιών, εφαρμόζουν προηγμένες μεθόδους επισκευής και χρησιμοποιούν Γνήσια Ανταλλακτικά BMW ώστε η BMW να φαίνεται και πάλι σαν καινούρια.

      Πότε ενδείκνυνται οι Αισθητικές Επισκευές BMW;

      Πότε ενδείκνυνται οι Αισθητικές Επισκευές BMW;

      Κρύσταλλα: Μικρές ζημιές από χαλίκι, διάμετρος έως 5 mm στο σημείο χτυπήματος στο παρμπρίζ. Περιμετρικά ή έξω από το οπτικό πεδίο του οδηγού.

      Ουλές: Ουλές με διάμετρο έως 60 mm. Χωρίς φθορά στο αρχικό χρώμα.

      Χρώμα αμαξώματος: Γρατσουνιές και μικρές εκδορές. Διάμετρος έως και 25 mm και μήκος έως 100 mm.

      Πλαστικά μέρη: Ζημιές όπως ρωγμές, γρατσουνιές, εκδορές ή τρύπες με διάμετρο έως 25 mm.

      Ζάντες: Επιφανειακές ζημιές με βάθος έως 1 mm το πολύ. Απόσταση από το χείλος της ζάντας όχι μεγαλύτερη από 5 cm.

      Εσωτερικό: Σημάδια από την καθημερινή χρήση στις δερμάτινες επενδύσεις και τα όργανα, όπως εκδορές, γρατσουνιές, σχισίματα ή λεκέδες. Για σημάδια με διάμετρο έως 15 mm ή με μήκος έως 40 mm.

      Ανακαλύψτε περισσότερα

      Κλείσιμο Ραντεβού Online
      Αίτημα για Πληροφόρηση
      Αίτημα για Test Drive
      Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα