Sheer Driving Pleasure

New Menu Mobile

New Menu Tablet

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BMW

 • ΕΓΓΥΗΜΕΝΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ.

  ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.
  ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΩΝ ΓΝΗΣΙΩΝ
  ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ BMW

Απολαύστε το καλοκαίρι σας! Με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW, τα Γνήσια Σετ Τροχών με θερινά Ελαστικά BMW, το BMW Service και τα Γνήσια Αξεσουάρ Φόρτισης BMW.

Οι ηλιόλουστες ημέρες σάς προσφέρουν νέες ευκαιρίες για να ανακαλύψετε τις άγνωστες πτυχές της εξοχής. Απολαύστε τον καθαρό αέρα, τα συναρπαστικά τοπία της φύσης, ακόμα και τις δύσβατες διαδρομές, με τα Γνήσια Αξεσουάρ BMW. Τα Γνήσια Σετ Τροχών με ελαστικά BMW, σας εξασφαλίζουν την μέγιστη οδηγική απόλαυση. Σε συνδυασμό με το BMW Service και τα Γνήσια Αξεσουάρ Φόρτισης BMW, σάς οδηγούν με ασφάλεια στους καλοκαιρινούς σας προορισμούς. Είστε έτοιμοι να απολαύσετε κάθε στιγμή του καλοκαιριού; 

 Ηλεκτρονικός Κατάλογος

 

ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

Εάν θέλετε να απολαύσετε το καλοκαίρι στο έπακρο θα πρέπει να είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι. Προγραμματίστε το ταξίδι σας και εξασφαλίστε τον αποθηκευτικό χώρο που χρειάζεστε, για τις αγαπημένες σας καλοκαιρινές δραστηριότητες. Ανακαλύψτε την συλλογή των Γνήσιων Αξεσουάρ BMW για το εσωτερικό και το εξωτερικό και προετοιμάστε την BMW σας για αυτό το καλοκαίρι.

L1820270 1580x700 nssew

Εσωτερικό BMW 

 • Πατάκια παντός καιρού BMW, μπροστά.

  Πατάκια παντός καιρού BMW, μπροστά.

  Τα πατάκια παντός καιρού BMW με την άψογη εφαρμογή, το υπερυψωμένο ρελί και την κομψή σχεδίαση τους, προστατεύουν το χώρο των ποδιών από την υγρασία και τους ρύπους. Είναι μαύρα και διαθέτουν ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας.

 • Σάκος πλάτης BMW, ανθρακί/μπλε.

  Σάκος πλάτης BMW, ανθρακί/μπλε.

  Ιδανικός για τα ταξίδια με παιδιά. Ο σάκος είναι υψηλής ποιότητας και μπορεί να στερεωθεί στην πλάτη του μπροστινού καθίσματος, προσφέροντας πολλές δυνατότητες αποθήκευσης για όλα όσα χρειάζονται οι επιβάτες στο ταξίδι. Διαθέτει θήκες διαφορετικών μεγεθών, κάποιες από τις οποίες με κάλυμμα, μία θήκη για φιάλη και επιτρέπει τη στερέωση κουτιού χαρτομάντιλων. Κατασκευάζεται από ανθεκτικό πολυεστερικό ύφασμα και είναι εύκολο στον καθαρισμό. Μπορεί να διπλωθεί ή να μεταφερθεί έξω από το αυτοκίνητο.

 • Θήκη προστασίας BMW για το Apple iPad ProTM 11

  Θήκη προστασίας BMW για το Apple iPad ProTM 11", για το σύστημα "Travel & Comfort".

  Η θήκη προστασίας BMW προσφέρει άριστη προστασία για όλα τα Apple iPadTM Pro 11". Το κάλυμμα από μαύρη σιλικόνη προστατεύει αποτελεσματικά το tablet από τις γρατσουνιές και τα χτυπήματα. Όταν χρησιμοποιηθεί μαζί με τη μεμβράνη οθόνης που περιλαμβάνεται στον εξοπλισμό, το tablet προστατεύεται επιπλέον και από τις σταγόνες νερού. Όταν χρησιμοποιηθεί μαζί ως με τη βάση γενικής χρήσης του συστήματος Travel & Comfort (διατίθεται χωριστά), μπορεί να στερεωθεί στο εσωτερικό του αυτοκινήτου και να διατηρηθεί με ασφάλεια στη θέση της σε ρίπτωση σύγκρουσης.

 • Κρεμάστρα ρούχων BMW, για το σύστημα

  Κρεμάστρα ρούχων BMW, για το σύστημα "Travel & Comfort".

  Η κρεμάστρα ρούχων BMW σάς επιτρέπει να κρεμάτε ρούχα στην πίσω πλευρά της πλάτης του καθίσματος. Χάρη στο κουμπωτό στήριγμα μπορεί να στερεωθεί εύκολα στη βάση στήριξης που διατίθεται χωριστά ή με τον προαιρετικά διαθέσιμο εξοπλισμό "Travel & Comfort". Χάρη στη λειτουργία ξενοδοχείου (τυπική κρεμάστρα ρούχων) μπορεί να χρησιμοποιηθεί και έξω από το αυτοκίνητο.

 • Κάλυμμα δαπέδου BMW για τον χώρο αποσκευών.

  Κάλυμμα δαπέδου BMW για τον χώρο αποσκευών.

  Το κάλυμμα δαπέδου BMW προστατεύει τον χώρο αποσκευών από την υγρασία και τη βρωμιά. Το υπερυψωμένο περιμετρικό χείλος και η εξαιρετική ποιότητα του ανθεκτικού, αντιολισθητικού και αδιάβροχου υλικού, παρέχουν απόλυτη προστασία. Σε μαύρο χρώμα και με κομψή σχεδίαση, το κάλυμμα δαπέδου ταιριάζει άψογα στον χώρο αποσκευών. Το ένθετο από ανοξείδωτο ατσάλι υψηλής ποιότητας με λογότυπο BMW είναι μία πρόσθετη κομψή λεπτομέρεια. Τα κάλυμμα υπογραμμίζει τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου και ταιριάζει άψογα με τα πατάκια παντός καιρού BMW που διατίθενται χωριστά.

 • Καλώδιο προσαρμογέα BMW για Apple iPhone/iPodTM.

  Καλώδιο προσαρμογέα BMW για Apple iPhone/iPodTM.

  Το καλώδιο προσαρμογέα με μεταλλικούς ακροδέκτες σάς επιτρέπει να απολαύσετε τη δική σας μουσική στο αυτοκίνητο. Στο αυτοκίνητο μπορούν να συνδεθούν και να φορτιστούν ταυτόχρονα, τα συμβατά μοντέλα Apple iPodTM ή iPhonem. Με τον προσαρμογέα USB, η μουσική που είναι διαθέσιμη στη συσκευή αναπαράγεται μέσα από τα ηχεία του αυτοκινήτου. Οι εξωτερικές πηγές ήχου μπορούν να ελεγχθούν από το πολυχειριστήριο iDrive, τα πλήκτρα πολλαπλών λειτουργιών στο τιμόνι ή το ραδιόφωνο.

 • Διπλός φορτιστής USB BMW, τύπου Α και C.

  Διπλός φορτιστής USB BMW, τύπου Α και C.

  Ο διπλός φορτιστής USB συνδέεται στον αναπτήρα του αυτοκινήτου. Επιτρέπει την ταυτόχρονη φόρτιση δύο εξωτερικών φορητών συσκευών, εύκολα και άνετα. Το υψηλό ρεύμα φόρτισης των 2 x 30 με μέγιστη ισχύ 2 x 18 W επιτρέπει την εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση. Το ενσωματωμένο ηλεκτρονικό κύκλωμα αποτρέπει την υπερθέρμανση. Χάρη στην τεχνολογία παροχής ρεύματος φόρτισης, η θύρα USB τύπου C μπορεί να υποστηρίξει διάφορα προφίλ διαχείρισης ρεύματος και τάσης. Αυτή η τεχνολογία εξασφαλίζει την καλύτερη δυνατή φόρτιση και παράλληλα προστατεύει την μπαταρία.

 • Βάση ασύρματος φόρτισης BMW, γενικής χρήσης.

  Βάση ασύρματος φόρτισης BMW, γενικής χρήσης.

  Ασύρματη φόρτιση – οπουδήποτε, οποτεδήποτε: Με την βάση ασύρματης φόρτισης BMW, το smartphone μπορεί να φορτιστεί εύκολα χωρίς τη χρήση καλωδίου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου. Το κινητό τηλέφωνο φυλάσσεται σταθερά και με ασφάλεια. Το ενσωματωμένο powerbank μπορεί να αφαιρεθεί και επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση και έξω από το αυτοκίνητο.

  Εξωτερικό BMW 

  • Μπαγκαζιέρα οροφής BMW, 420lt σε μαύρο/ασημί Titanium.

   Μπαγκαζιέρα οροφής BMW, 420lt σε μαύρο/ασημί Titanium.

   Αυτή η μοντέρνα, ασφαλιζόμενη μπαγκαζιέρα οροφής BMW προσφέρει πρόσθετο αποθηκευτικό χώρο 420 λίτρων. Η ευρύχωρη μπαγκαζιέρα στερεώνεται εύκολα στη σχάρα οροφής και είναι συμβατή με όλα τα συστήματα μεταφοράς BMW. Το περίβλημά της είναι κατασκευασμένο από πλαστικό ABS που παρουσιάζει εξαιρετικά υψηλή αντοχή στις κρούσεις και την υπεριώδη ακτινοβολία. Η μπαγκαζιέρα μπορεί να ανοίξει και από τις δύο πλευρές και διαθέτει τριπλό κεντρικό κλείδωμα σε κάθε πλευρά, πράγμα που διευκολύνει τη φόρτωση και παρέχει αποτελεσματική αντικλεπτική προστασία. Η μπαγκαζιέρα έχει βάρος 19 kg και πληροί τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας BMW σε ό,τι αφορά την απόκριση στα ισχυρά χτυπήματα, τη λειτουργική ασφάλεια και τη μακροχρόνια αντοχή.

  • Σχάρα οροφής BMW.

   Σχάρα οροφής BMW.

   Το πολυλειτουργικό σύστημα σχάρας οροφής μπορεί να συνδυαστεί με όλες τις βάσεις σχάρας και τις μπαγκαζιέρες οροφής BMW. Τοποθετείται πανεύκολα και πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας χάρη στη στιβαρή τους κατασκευή και το αντικλεπτικό σύστημα κλειδώματος. Με τη χαρακτηριστική σχεδίαση BMW, η σχάρα οροφής ενσωματώνεται άψογα στην εμφάνιση του αυτοκινήτου.

  • Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου BMW Pro 2.0.

   Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου BMW Pro 2.0.

   Η πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου Pro 20 σχεδιάστηκε για την ασφαλή μεταφορά δύο ποδηλάτων, ηλεκτρικών ή μη, στη σφαιρική κεφαλή του κοτσαδόρου ρυμούλκησης. Αυτό το ελαφρύ και στιβαρό σύστημα μεταφοράς από χάλυβα/αλουμίνιο μπορεί να δεχθεί φορτίο έως 60 kg και να μεταφέρει ποδήλατα με μεταξόνιο έως 130 cm. Επιπλέον, η σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων είναι εύκολη στη χρήση και διαθέτει σύστημα χειρισμού με το ένα χέρι, αφαιρούμενους βραχίονες στήριξης και μηχανισμό καστάνιας για την ασφάλιση των τροχών. Η πίσω σχάρα μεταφοράς. διαθέτει λειτουργία κλίσης, η οποία επιτρέπει εύκολη πρόσβαση στο χώρο αποσκευών ανά πάσα στιγμή. Η πίσω σχάρα μεταφοράς Pro 2.0 πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ασφαλείας και μπορεί να αναδιπλωθεί όταν δεν χρησιμοποιείται. Επιπλέον διατίθεται μία επέκταση σχάρας για τρίτο ποδήλατο και ένας σάκος μεταφοράς. Η σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων είναι ο τέλειος συνοδός, τόσο στα ταξίδια των διακοπών όσο και στις σύντομες εξορμήσεις με μία BMW.

  • Σετ επέκτασης τρίτου ποδηλάτου BMW. Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου BMW Pro 2.0.

   Σετ επέκτασης τρίτου ποδηλάτου BMW. Πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτου BMW Pro 2.0.

   Το σετ επέκτασης BMW συμπληρώνει την πίσω σχάρα μεταφοράς ποδηλάτων Pro 2.0 για τον κοτσαδόρο και διευκολύνει τη μεταφορά τρίτου ποδηλάτου. Το σύστημα μεταφοράς αποτελείται από μία πρόσθετη ράγα ποδηλάτων και βραχίονα στήριξης που συνδέει τους σκελετούς του δεύτερου και του τρίτου ποδηλάτου.

    cq5dam.resized.img.500.low.time1608124618419  

   ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΥΑΛΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ BMW ΜΕ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑ ΤΖΙΝΤΖΕΡ.

   Το καθαριστικό γυάλινων επιφανειών με βιολογικό εκχύλισμα τζίντζερ περιέχει μόνο απαλά συστατικά και καθαρίζει αποτελεσματικά τατζάμια και άλλες γυάλινες επιφάνειες χωρίς να αφήνει ίχνη.Τρόπος χρήσης: Ψεκάστε το καθαριστικό γυάλινων επιφανειών ομοιόμορφα επάνω στις λερωμένες επιφάνειες και μετά σκουπίστε με ένα πανί που δεν αφήνει χνούδι.Το βιολογικό εκχύλισμα τζίντζερ απομακρύνει ακόμα και τους πιο δύσκολους ρύπους χωρίς να αφήνει ίχνη. Να μην χρησιμοποιείται σε θερμές επιφάνειες, να προφυλάσσεται από χαμηλές θερμοκρασίες κάτω του μηδενός.

   ΓΝΗΣΙΑ ΣΕΤ ΤΡΟΧΩΝ ΜΕ ΘΕΡΙΝΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ BMW ΚΑΙ ΑΞΕΣΟΥΑΡ.

   ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ.

   Σύμφωνα με τις ανάγκες σας: Η μεγάλη συλλογή των Γνήσιων Σετ Τροχών BMW πληροί τις αυστηρότερες προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας. Έχουν εξελιχθεί σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών όπως οι Bridgestone, Pirelli, Michelin, Goodyear, εξασφαλίζοντας ότι θα προσαρμόζονται απόλυτα στην BMW σας. Απολαύστε την βελτιωμένη απόδοση, χάρη στις νεότερες μεθόδους κατασκευής των ελαστικών, τη μείωση βάρους, τη μέγιστη ασφάλεια ανά μοντέλου αυτοκινήτου και τις οδηγικές δοκιμές. Για να κυνηγήσετε τον ήλιο, χωρίς κανένα εμπόδιο.

   cq5dam.resized.img.1680.large.time1644403764643

    Ζάντες & Ελαστικά

   • Ζάντες Μ, 20

    Ζάντες Μ, 20" με αστεροειδείς ακτίνες 748 Μ.

    Οι υψηλής ποιότητας ζάντες Μ, ελαφρού κράματος 20" με αστεροειδείς ακτίνες 748 Μ διατίθενται σε Jet Black ματ με έγχρωμο λογότυπο Μ. Σετ τροχών (TPMS) με θερινά ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, 91 x 20 με ελαστικά διαστάσεων 275/45 R20 11ΟΥ XL RSC μπροστά και 10,51 x 20 με ελαστικά διαστάσεων 305/40 R20 112Y XL RSC πίσω.

   • Ζάντες M Performance, 22

    Ζάντες M Performance, 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 Μ.

    Οι χαμηλού βάρους, ποιοτικές ζάντες Μ Performance, ελαφρού κράματος 22" με αστεροειδείς ακτίνες 749 M διατίθενται σε διχρωμία Jet Black, είναι στιλβωμένες και φέρουν επιγραφή M Performance και έγχρωμο λογότυπο Μ. Σετ τροχών (TPMS) με θερινά ελαστικά, μπροστινοί τροχοί: 9,5J x 22 με ελαστικά 275/35 R22 104Y XL, πίσω τροχοί 10,5J x 22 με ελαστικά 315/30 R22 107Y XL

   • Ζάντες Μ, 21

    Ζάντες Μ, 21" με ακτίνες Υ 741 M σε διχρωμία.

    Οι υψηλής ποιότητας ζάντες BMW M, ελαφρού κράματος 21" με ακτίνες Υ 741 M διατίθενται σε διχρωμία Night Gold και είναι στιλβωμένες. Σετ ζαντών με θερινά ελαστικά runflat και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, μπροστά 9,5J x 21 με ελαστικά διαστάσεων 275/40 R21 107Y XL RSC, πίσω 10,51 × 21 με ελαστικά διαστάσεων 315/35 R21 111Y XL RSC.

   • Ζάντες M Performance, 19

    Ζάντες M Performance, 19" με ακτίνες Υ 898 Μ.

    Οι υψηλής ποιότητας ζάντες M Performance, ελαφρού κράματος 19" με ακτίνες Υ898 Μ διατίθενται σε Grey Frozen Gunmeta, με επιγραφή M Performance. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, μπροστά 81 x 19 με ελαστικά διαστάσεων 225/40 R19 93YXL RSC, πίσω 8,51 x 19 με ελαστικά διαστάσεων 255/35 R19 96Y XL RSC.

   • Ζάντες M Performance, 18

    Ζάντες M Performance, 18" με διπλές ακτίνες 796 Μ.

    Οι υψηλής ποιότητας ζάντες M Performance, ελαφρού κράματος 18" με διπλές ακτίνες 796 M διατίθενται σε Jet Black ματ με έγχρωμο λογότυπο Μ. Σετ τροχών με θερινά ελαστικά runflat και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, μπροστά 7,5J x 18 με ελαστικά διαστάσεων 225/45 R18 95Y XL RSC, πίσω 8,5J x 18 με ελαστικά διαστάσεων 255/40 R18 99Y XL RSC.

   • Ζάντες BMW, 19

    Ζάντες BMW, 19" με διπλές ακτίνες 793 σε διχρωμία Night Gold.

    Οι υψηλής ποιότητας ζάντες BMW, ελαφρού κράματος 19" με διπλές ακτίνες 793 διατίθενται σε διχρωμία Night Gold και είναι στιλβωμένες. Σετ ζαντών με θερινά ελαστικά runflat και σύστημα παρακολούθησης πίεσης ελαστικών, μπροστά 8) x 19 με ελαστικά διαστάσεων 225/40 R19 93YXL RSC, πίσω 8.51 x 19 με ελαστικά διαστάσεων 255/35 R19 96Y XL RSC.

    Αξεσουάρ BMW

    • Καπάκι ζάντας BMW.

     Καπάκι ζάντας BMW.

     Το καπάκι ζάντας BMW αποτελείται από το λογότυπο BMW, το οποίο πλέον δεν περιστρέφεται μαζί με τον τροχό, αλλά παραμένει σταθερό σε οριζόντια θέση. Μπορεί να τοποθετηθεί σε όλες τις ζάντες BMW ελαφρού κράματος με καρέ 112 mm.

    • Καπάκια βαλβίδων με λογότυπο BMW.

     Καπάκια βαλβίδων με λογότυπο BMW.

     Τα υψηλής ποιότητας καπάκια βαλβίδων BMW από αλουμίνιο προστατεύουν τις αλουμινένιες βαλβίδες TPMS από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση των ελαστικών. Σετ από τέσσερα καπάκια βαλβίδων. Με λογότυπο BMW.

    • Καπάκια βαλβίδων BMW με λογότυπο Μ.

     Καπάκια βαλβίδων BMW με λογότυπο Μ.

     Τα υψηλής ποιότητας καπάκια βαλβίδων BMW από αλουμίνιο προστατεύουν τις αλουμινένιες βαλβίδες TPMS από τους ρύπους και την υγρασία. Παράλληλα, τονίζουν την εμφάνιση των ελαστικών. Σετ από τέσσερα καπάκια βαλβίδων. Με λογότυπο Μ.

    • Θήκες ελαστικών Μ Performance.

     Θήκες ελαστικών Μ Performance.

     Μοναδική αγωνιστική αίσθηση στο γκαράζ: Οι θήκες ελαστικών M Performance προστατεύουν τόσο τον οδηγό όσο και το αυτοκίνητο από τους ρύπους. Η ανθεκτική λαβή επιτρέπει την άνετη μεταφορά των ελαστικών. Χάρη στην ειδική σήμανση, μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε στιγμή το αντίστοιχο ελαστικά. Οι θήκες τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα και διατίθενται σε ιδιαίτερη M Performance σχεδίαση. Οι θερινοί και χειμερινοί τροχοί αποθηκεύονται με ασφάλεια μέχρι την επόμενη αλλαγή.

      cq5dam.resized.img.500.low.time1645460521103  

     BMW SERVICE ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ.

     Αποκτήστε τα κατάλληλα ελαστικά για το επόμενο ταξίδι σας. Αλλάξτε τα θερινά ελαστικά σας και ζητήστε από τους ειδικούς μας να ελέγξουν και να διορθώσουν την πίεση πλήρωσης - σε μια μοναδική σχέση τιμής-απόδοσης.

      

      

      

     ΓΝΗΣΙΑ ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΦΟΡΤΙΣΗΣ BMW.

     Καλοκαιρινή διάθεση στο ταξίδι μου.

     Εάν θέλετε να είστε σωστά προετοιμασμένοι για το καλοκαίρι θα πρέπει να φροντίσετε και για πλήρη φόρτιση. Δείτε τα Γνήσια Αξεσουάρ Φόρτισης BMW που καλύπτουν άριστα τις ανάγκες του ηλεκτρικού σας αυτοκινήτου. Για να μπορείτε να απολαμβάνετε το καλοκαίρι σας.

     • Καλώδιο φόρτισης BMW 5m

      Καλώδιο φόρτισης BMW, 5 m για δημόσιους σταθμούς φόρτισης.

      Το καλώδιο φόρτισης BMW έχει μήκος 5 m και εξυπηρετεί τις ανάγκες δημόσιας φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, σε φορτιστές AC που υποστηρίζουν καλώδια Mode 3. Τα ηλεκτρικά και τα υβριδικά μοντέλα BMW μπορούν να φορτιστούν πιο γρήγορα σε σχέση με το βασικό καλώδιο φόρτισης.

     • BMW Wallbox

      BMW Wallbox.

      Βενζινάδικο στο σπίτι σας. Με το μόνιμα εγκατεστημένο BMW Wallbox, η BMW σας μπορεί να φορτιστεί εύκολα, γρήγορα και αξιόπιστα. Η ισχύς φόρτισης τους BMW Wallbox, μπορεί να φτάσει τα 22kW. Με την εφαρμογή My BMW, έχετε τη δυνατότητα να ελέγξετε, κάθε στιγμή από το κινητό σας, την κατάσταση φόρτισης του αυτοκινήτου σας.

     • Flexible Fast Charger

      BMW Flexible Fast Charger.

      Ο Flexible Fast Charger BMW, είναι μια ευέλικτη λύση που μπορεί να προσφέρει φόρτιση σε οικιακές ή βιομηχανικές πρίζες. Το μήκος του καλωδίου είναι 6μ. H μέγιστη ισχύ φόρτισης μπορεί να φτάσει έως τα 2.3kW (Type E+F, Schuko, 10 A).

     ΑΞΕΣΟΥΑΡ BMW M PERFORMANCE ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.

     Η ιδιαίτερη έκφρασή μου για το καλοκαίρι.

     Το καλοκαίρι είναι εδώ, καιρός να λάμψετε. Με τα Αξεσουάρ BMW M Performance θα δώσετε στην BMW σας ένα ιδιαίτερο και αυθεντικό αγωνιστικό χαρακτήρα. Αυτό το καλοκαίρι μετατρέψτε την BMW σας σε πόλο έλξης, χωρίς συμβιβασμούς.

      

     • Ζάντα ελαφρού κράματος BMW.

      Ζάντες Μ, 20" με αστεροειδείς ακτίνες 748 M σε Jet Black ματ.

      Οι υψηλής ποιότητας ζάντες M, ελαφρού κράματος 20" με αστεροειδείς ακτίνες 748 M διατίθενται σε Jet Black ματ με έγχρωμο Μ λογότυπο. Σετ τροχών (TPMS) με θερινά ελαστικά runflat διαφορετικών διαστάσεων μπροστά και πίσω, 9J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 275/45 R20 110Y XL RSC μπροστά και 10,5J x 20 με ελαστικά διαστάσεων 305/40 R20 112Y XL RSC πίσω.

     • Μάσκα

      Μάσκα "νεφρών" BMW M Performance, από ανθρακονήματα.

      Δείξτε το στυλ σας: το πλαίσιο της μάσκας "νεφρών" M Performance είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανθρακονήματα, ενώ οι διακοσμητικές γρίλιες είναι φτιαγμένες από εξαιρετικά ανθεκτικό πλαστικό. Ένα θαυμάσιο στοιχείο στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου για μια ιδιαίτερα κομψή, σπορ και εξατομικευμένη εμφάνιση.

     • Βελούδινα ταπέτα

      Βελούδινα πατάκια BMW M Performance.

      Κομψή εμφάνιση, απόλυτη εφαρμογή: τα βελούδινα πατάκια M Performance προσθέτουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο ποδιών και χαρίζουν μια πιο δυναμική εμφάνιση στο εσωτερικό. Με λογότυπο Μ και επιγραφή Μ Performance. Η κορυφαία σχεδίαση ολοκληρώνεται με τα ρέλια σε δερμάτινη όψη, τις διακοσμητικές ραφές σε χρώμα αντίθεσης και μία ταινία στα χρώματα Μ.

     • Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών

      Καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών BMW M Performance, από ανθρακονήματα.

      Κατασκευασμένα από ανθρακονήματα και χειροποίητα, τα άκρως εντυπωσιακά καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών τονίζουν τον κορυφαίο τεχνολογικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Η δυναμική τους σχεδίαση εγγυάται μια ασυναγώνιστη εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα και προσθέτει μια ιδιαίτερη αθλητική «πινελιά».

     • Μπροστινή εισαγωγή αέρα

      Μπροστινή εισαγωγή αέρα BMW M Performance, από ανθρακονήματα.

      Χώρος για βαθιές ανάσες: Η κομψή εισαγωγή αέρα από ανθρακονήματα προσθέτει μια ιδιαίτερη σπορ πινελιά στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου. Η υψηλής ποιότητας εμφάνιση υπογραμμίζει τον δυναμικό, ιδιαίτερο χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Τα διακοσμητικά ταιριάζουν απόλυτα στη σχεδίαση του προφυλακτήρα και συνδυάζονται αρμονικά με άλλα στοιχεία εξωτερικού εξοπλισμού από ανθρακονήματα.

     • Αυτοκόλλητη επιγραφή BMW M Performance

      Αυτοκόλλητη επιγραφή BMW M Performance.

      Η αυτοκόλλητη επιγραφή BMW M Performance συνδυάζεται άψογα με την αυτοκόλλητη μεμβράνη των μαρσπιέ σε Frozen Black ή τα διακοσμητικά καλύμματα μαρσπιέ σε γυαλιστερό μαύρο χρώμα. Αποτελούν κομψό οπτικό χαρακτηριστικό και βελτιώνουν την ιδιαίτερη εμφάνιση στα πλαϊνά του αυτοκινήτου.

     BMW SERVICE.

     BMW SERVICE INCLUSIVE.

     BMW SERVICE INCLUSIVE.

     Χαλαρώστε και επικεντρωθείτε σε ό,τι έχει πραγματικά σημασία – στην οδηγική απόλαυση. Το BMW Service Inclusive σάς προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Με την εφ' άπαξ καταβολή του ποσού καλύπτετε όλες τις εργασίες service και συντήρησης για την περίοδο που επιλέξατε.

     Τα οφέλη σας:

     • Μείωση κόστους σε σχέση με τις μεμονωμένες υπηρεσίες.
     • Διαφάνεια και απόλυτος έλεγχος κόστους.
     • Διαφορετικά πακέτα για διαφορετικές ανάγκες, για νέα και μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.
     • Εξουσιοδοτημένοι Επισκευαστές BMW με άρτια τεχνογνωσία και γνήσια ανταλλακτικά BMW.
     • Αυτόματη μεταβίβαση στον επόμενο ιδιοκτήτη, αύξηση της μεταπωλητικής αξίας.
     • Παρέχεται από όλους τους Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές BMW παγκοσμίως που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.


     > Μάθετε Περισσότερα

     BMW TELESERVICE.

     BMW TELESERVICE.

     Με το πρωτοποριακό BMW Teleservice του BMW ConnectedDrive η BMW σας βοηθούν να διατηρείτε πάντα την ηρεμία σας: όταν απαιτείται συντήρηση ή σε περίπτωση βλάβης μεταβιβάζει όλα τα απαραίτητα δεδομένα του αυτοκινήτου στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW της επιλογής σας. Ο Εξουσιοδοτημένος Επισκευαστής θα επικοινωνήσει μαζί σας για να κλείσετε ραντεβού. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε γρήγορο και αποτελεσματικό service χωρίς να χρειαστεί να φροντίσετε εσείς για όλα. Η μοναδική απαίτηση: να έχετε δηλώσει online το αυτοκίνητό σας στην διαδικτυακή πύλη BMW ConnectedDrive και να έχετε επιλέξει έναν Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή. Ανακαλύψτε τώρα με ποιον τρόπο το BMW Teleservice προσφέρει μεγαλύτερη άνεση στη ζωή σας.

     > Μάθετε Περισσότερα

     MY BMW SERVICE.

     MY BMW SERVICE.

     Το My BMW Service σας προσφέρει πλήθος υπηρεσιών, για να κάνετε την καθημερινότητά σας ευκολότερη. Μπορείτε να κλείσετε το επόμενο ραντεβού σας online, εύκολα, γρήγορα και βάσει του δικού σας προγράμματος, να αποφύγετε τους χρόνους αναμονής και να έχετε πλήρη διαφάνεια μέσω του Smart Video Communication τη στιγμή που το αυτοκίνητό σας βρίσκεται στο συνεργείο. Οι ψηφιακές δυνατότητες BMW προσαρμόζονται στις δικές σας ανάγκες και επιθυμίες.

     > Μάθετε Περισσότερα

     BMW VALUE SERVICE.

     BMW VALUE SERVICE.

     Έχετε καλύψει πολλά χιλιόμετρα με την BMW σας και έχετε ζήσει μαζί της πολλές περιπέτειες. Για αυτό την αγαπάτε. Για να εξασφαλίσετε ότι αυτή η αγάπη θα κρατήσει για πολύ ακόμα, χρειάζεστε έναν συνεργάτη service που θα γνωρίζει την BMW και τις ανάγκες της. Για αυτόν τον λόγο προσφέρουμε το BMW Value Service: ένα μόνιμο και πρωτοποριακό πρόγραμμα συντήρησης. Έτσι θα γνωρίζετε ακριβώς τι πρέπει να περιμένετε.

     Τα οφέλη σας:

     • Οικονομικό service κορυφαίας ποιότητας από τους εξειδικευμένους τεχνικούς BMW με τη χρήση Γνήσιων Ανταλλακτικών BMW.
     • Όλο το κόστος εργασίας και ανταλλακτικών συμπεριλαμβάνεται στην τιμή του πακέτου.
     • Κορυφαία ποιότητα σε απίστευτη τιμή.
     • Επιλέξτε το δικό σας μοντέλο BMW και ανακαλύψτε τα διαθέσιμα πακέτα Value Service.


     > Μάθετε Περισσότερα

     cq5dam.resized.img.500.low.time1644403763546   

     BMW SERVICE.

     Στον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή BMW εσείς και η BMW σας βρίσκεστε στα καλύτερα χέρια. Από τα πακέτα συντήρησης του BMW Service Inclusive και τις ελκυστικές τιμές του BMW Value Service μέχρι τις ανέπαφες υπηρεσίες ή τα Γνήσια Λιπαντικά Κινητήρα BMW και τις άλλες εξατομικευμένες υπηρεσίες, σας προσφέρουμε πάντα την ιδανική λύση – για κάθε μοντέλο BMW, για τις δικές σας ανάγκες και για πολλά ξέγνοιαστα χιλιόμετρα.

     ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΣΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΕΛΑΣΤΙΚΑ.

     Ποια είναι η σωστή πίεση ελαστικών;

     Ποια είναι η σωστή πίεση ελαστικών;

     Θα βρείτε τις πληροφορίες για την πίεση των εγκεκριμένων διαστάσεων ελαστικών στη μεσαία κολόνα, με την πόρτα του οδηγού ανοικτή.

     Στην BMW χρησιμοποιείται επίσης μία ηλεκτρονική ένδειξη πίεσης ελαστικών, ανάλογα με το μοντέλο και το έτος κατασκευής του αυτοκινήτου. Η σταθερή ένδειξη πίεσης ελαστικών συμπληρώνεται από ένα πρόσθετο μενού χρήστη και προβάλλεται στην Κεντρική Οθόνη πληροφοριών (CID).

     Πότε και πόσο συχνά πρέπει να ελέγχω την πίεση ελαστικών;

     Πότε και πόσο συχνά πρέπει να ελέγχω την πίεση ελαστικών;

     Η σωστή πίεση ελαστικού καθορίζει τη διάρκεια ζωής των ελαστικών, την οδηγική ασφάλεια, την ποιότητα οδήγησης και την κατανάλωση καυσίμου. Για τον λόγο αυτόν συστήνουμε να ελέγχετε την πίεση ελαστικών και να την προσαρμόζετε κατάλληλα τουλάχιστον δύο φορές τον μήνα και πάντα προτού ξεκινήσετε ένα μεγαλύτερο ταξίδι. Αυτό θα πρέπει να το κάνετε ακόμα και όταν η πίεση ελαστικών επιτηρείται ηλεκτρονικά στο αυτοκίνητό σας.

     Εάν το αυτοκίνητό σας διαθέτει εφεδρικό τροχό, ελέγξτε και αυτόν.

     Η πίεση ελαστικών αναφέρεται για κρύα ελαστικά ή για ελαστικά που έχουν την ίδια θερμοκρασία με αυτή του περιβάλλοντος.

     Τι είναι τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου BMW;

     Τι είναι τα ελαστικά με ένδειξη αστερίσκου BMW;

     Η ένδειξη αστερίσκου αποτελεί τη σφραγίδα έγκρισης της BMW. Όλα τα ελαστικά που φέρουν την ένδειξη αστερίσκου BMW έχουν δοκιμαστεί και εξελιχθεί σε συνεργασία με κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών, ταιριάζουν άψογα στην BMW σας και εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις, άνεση και ασφάλεια.

     Πώς θα βρω τα σωστά ελαστικά για την BMW μου;

     Πώς θα βρω τα σωστά ελαστικά για την BMW μου;

     Επικοινωνήστε μαζί μας εάν θέλετε να αγοράσετε ένα σετ τροχών με ελαστικά.

     Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για τα θερινά ελαστικά;

     Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για τα θερινά ελαστικά;

     Η κατάλληλη στιγμή για την αλλαγή από τα χειμερινά στα θερινά ελαστικά είναι όταν η εξωτερική θερμοκρασία ανέλθει πάλι στους 7° C περίπου. Κάτω από αυτήν τη θερμοκρασία, τα χειμερινά ελαστικά είναι η καλύτερη επιλογή. Επάνω από αυτήν τη θερμοκρασία, τα θερινά ελαστικά προσφέρουν την πιο ασφαλή και άνετη εμπειρία οδήγησης.

     Πρέπει να κρατήσω ή να αντικαταστήσω τα ελαστικά μου;

     Πρέπει να κρατήσω ή να αντικαταστήσω τα ελαστικά μου;

     Η πρόσφυση και η συμπεριφορά των ελαστικών εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το βάθος προφίλ. Η BMW συστήνει ελάχιστο βάθος προφίλ 3 mm για τα θερινά ελαστικά και 4 mm για τα χειμερινά ελαστικά ώστε να απολαμβάνετε μία ασφαλή και ευχάριστη οδηγική εμπειρία. Με πολλές διαμήκεις αυλακώσεις, μεγάλα τμήματα πέλματος, σύνθεση γόμας κατάλληλη για υψηλές θερμοκρασίες και κατάλληλο βάθος προφίλ, τα Γνήσια Θερινά Ελαστικά BMW αποτελούν την ιδανική επιλογή για οδήγηση σε καλοκαιρινές συνθήκες.

     Ανακαλύψτε περισσότερα

     Κλείσιμο Ραντεβού Online
     Αίτημα για Πληροφόρηση
     Αίτημα για Test Drive
     Μεταχειρισμένα Αυτοκίνητα